Ezért mondom mindig úgy, hogy mit szeretnék... mert attól, hogy szeretném, nem biztos, hogy úgy is lesz. A kor meg sajnos ilyen. Hiába akarok én Kawasaki H2-t, ha esélyem nincs se megvenni, se fenntartani, mert egyszerűen semmi nincs már ahhoz a típushoz. Mindent gyártatni kell hozzá, az meg nem olcsó.
Ennek a CRM-nek gazdája van nem csak tulaja. Ellenben azzal a husqvarnával amit nem rég lehoztak.
Igaz enduró szettel. Na az már nem lenne jó. Nemrég lehozott egy srác egy husqvarna te 400-t az kb 97cm volt és eszméletlenül pipiskedtem rajta. Alig mertem elvinni próbakörre.
Nem hiszem, hogy 600asnál valaha nagyobb motorom lesz. Ezres sornégy az utcán teljesen kihasználhatatlan. Könyörgöm, 170-180nál váltják a másodikat
Én a kezelhetőséget nem szívesen adnám fel a lóerőkért. Meg ha utcán azért 10 ezernél odarántod egy 600nak akkor az megy, szóval nem hiszem, hogy kevés lenne az ereje. De ha feltétlenül nagyobb kell, hát nézzen valami 750est, esetleg egy ezres V2-t a könnyebb fajtából. Kb én ezeken gondolkodnék el.