Az egyik hogy egy pucér, egyenes kormányos, egyenes üléspozíciójú motort lenne érdemes beszerezni, ezeknél a csutkakormányosokhoz képest más erőkar miatt sokkal könnyebb a csikicsuki utakon az irányítás.
De pasit nem viszek soha többé, csak ha nagyon muszáj, az biztos
Bírom a kritikát, ha értelmesen meg tudja magyarázni az illető,h h szar, akkor miért szar.
Nagyon tetszett,és bárki bármit is mond, attól függetlenül, h NSRt tényleg imádtam, imádtam vele menni - sokkal biztonságosabban éreztem magam az eddig kipróbált NAGY motorokon. Amivel eddig volt szerencsém gurulni, egynél sem éreztem, h én ne tudnám kordában tartani a motort, vagy hogy félnék, esetleg,h ez sok nekem. Azoknál a motoroknál vagyok úgy, h sok lenne, amik túl nagyok (mármint méretre), pl R6ból is a régebbi, 2000res... Régebbi CBR, gixer... ezekkel viszont ha kínálták se mentem, mert tudom, h na ez nekem nehéz, ezen már nem érezném magam biztonságban, úgymond nem én irányítom a motort, hanem esetleg ha adódik valami, akkor ő engem. SV pl sztem méretügyileg teljesen jó, vagy pl mentem 600as Hornettel, vagy 2005ös R6tal... Olyan jól éreztem magam,mintha egyenesen nekem találták volna ki.... Azt nem mondom, h jól is mentem,soha nem állítottam, h én milyen jól motorozok, tény, h bőven van mit javítani, fejleszteni, tény, h kanyarósabb utakon lemaradok, és azt is elképzelhetőnek tartom, h a motorkezelésen is van mit javítanom, de mikor le vagyok baszva, h totál esélytelen ahogy megyek meg mindent szarul csinálok amit csak lehet azt azért nem veszem magamra... akkor már rég nem élnék, és balesetet sem okoztam még....
1-ben 80, 2-ben 120, 3-ban 160 környékén kell fölváltani és 5 sebességes.
180-at én is mentem vele,onnan már nem mertem húzni mert nagyon szaggatott a szél, de a motorban még bőven voltak tartalékok.
Fostam az első pár száz méteren de utána már vigyorogtam. Persze az erőt és a súlyt tisztelni kell eleinte, de ha megvan a fokozatosság akkor a magázódás után lehet tegeződni aztán pedig ha az összeszokás megvolt, büntetni is.
Nem először volt szerencsém beszélgetni velük, most májusban nem is keveset (csak bámészkodni mentem ki a pályára) és teljesen jó fejek voltak csak normálisan kell hozzájuk szólni és akkor ők is először motorosok utána rendőrök.
Hétköznap 8-17-ig, hétvégén 8-12-ig jöhetsz érte, most hétvégén nem én leszek de a kollégám is ki tudja adni.
2 oldali.
Legszívesebben SMet vennék közetkezőnek, vagy valami nakedet.
Stílusra is bejönnek, meg amúgy engem a sok idom tényleg visszafog. Szépnek szép, nem vitás, de értem ezt arra, h pl NSRrel csúsztam.... tényleg egyáltalán nem volt nagy kaland, maradt egy pár sebhely (az is a saját hibám, mert ha normálisan beöltözök akkor nem lenne -- csak h legyen miből tanulni) meg fájt vagy két hétig, bicegtem és jjóóónapot ennyi, de a motor... az egész oldalát végigzúztam.... És bennem ez utána is megvan, h na de lehet ezt -aztinkább kicsit még visszább kellene fogni, mert mi van ha lezúzok az egészet megint...