valaki említette,hogy úgy kéne hírdetnem a motoromat,hogy betegség miatt...
), otthon a tükörben megtaláltam az okot. Annak gáz lett volna, aki allergiás a csípésre...
Ez így mind szép és jó, csak valahogy nem jól tájolta be magát. No de nem én öltem meg, a darázs belehal a csípésbe magától is, mert belémszakad a böködője
Idijjótaállat
Szóval praktikáktól mi pasik sem vagyunk mentesek,lehet,hogy akkor esett belém az asszony. Utána meg már mindegy volt.
és szerencsére a gatyámba se...megdagadna még jobban
olyan már volt h az orrvédőn állt meg és szemeztünk egymással, azóta sem álltam meg olyan gyorsan
Tulajdonképp nem tudom, ki látott, meg mit, akkor megszűnt kissé a külvilág, lezsibbadtam lábujjig egyből
De am extrakötsög jószág volt, mert oldalamtól a hátam közepéig mart végig... legalább már elől szorult vóóóna be
, és akkor ellensúlyozta volna egy kicsit a fájást, úgy legalább előnyömre is válna
)de ugye,azért nem kellett ott az útszélén egy kicsit felgyorsított erotic show-t tartanod? Mert mi tizenéves korunkban a sok agyament haverral,ha már nagyon ilyesmire vágytunk,megoldottuk egy marék cserebogárral. A hatás nem maradt el,és azonnali volt.
Én is épp így gondolom, és épp a SM és a Naked ami úgy most Babinénissen gyönyörűségesssen jóságos lenne
Csak addig éljem túl valahogy amíg nincs.
(De ugye pozitívan, legalább kicombosodok, mire lesz motorom, és nem lesz gond a súlyfeleslegével
De óóóóóóóóóóóóóóóó de mennék már basszus...............