Ez is egyfajta élmény. Túl sokszor nekem sem menne, ezért van csak kétszer egy évben.
köszönöm a válaszokat! Jah, egyébként megvan a gyári adat: NGK B10EG. Jó éjszakát!
ha te biztonsággal tudod kezelni a motorod akkor a kutyát sem érdekli hogy hol fog az első fék meg mennyire fog a hátsó. Sportmotoron, vagy nakeden esetleg túraenduron kicsit még pozitv is a kevésbé harapós hátsó fék. Néha még most sem megy tökéletesen a vészfék, meg-megnyikkan a hátsó. De gyári gumival, kis rutinnal folyamatosan zenélt. Elkérte, kipróbálta, csodálkozott hogy az ő DL-jéhez képest mennyivel érzékenyebb a fékje, de megértette miért nem tudom rendesen megcsinálni a feladatot. Sokadik próbálkozásra azért csak összejött. Tán utolsónak vonultam le a fékezési gyakorlatról... Évek rutinjával a hátam mögött.
Mint a náci hadigépezet.(még a nyerő időikben) Lassan,de feltartóztathatatlanul, rendezett sorokban...
Bocsi,ha sértettelek,vagy ilyesmi.
Majd rádírok
Vagy hívlak.
A hátsó fékemről már beszéltünk, hogy ugyan létezik még, de vajmi keveset ér, az elsőt meg szokni kell, mivel a dupla tárcsát egy szimplához kitalált főfékhenger működteti, és a kar igencsak közel van a gázszektorhoz, mire valami fékerőt nyújtani szíveskedik. Amúgy jó fékhatása van, de első próbálkozásra olyan, mintha nem is volna féke...
Sok sorban sok három unikum meg még jobb nem?
az áttétes az igen pozítiv..))
Nevetséges lehet mindez de mindannyian épségben hazaértünk.