Nézegess hirdetéseket holmik közt
Na mondom ezentúl utána járok inkább 5x a dolgoknak, mint az első lehetőségnél vegyek is valamit
Jó,akkor gondolom játszik a boncterem meg a vatera
3-ért talán még csinálni sem lehetne
Grat
ugyan azt megvettem az éven 3 ezerért kéz alól vadi újjonnan
erről ennyit. Nézz utána mindenhol nehogy úgy járj, mint én
(Csinálni szerettem volna,de nincs csőhajlítónk..
)
És még fel is kell majd raknom,ha elviszem kpm-be,utána vissza,aztán megint le
Később nekiugrok,mielőtt elkezdem normálisan használni!
Mi a kurva anyjukért nem mennek ki a kistokaji körforgóba ahol a pusztában az ordító kipufogó mellett visító-nyekergő gumi a lőtéri kóbor kutyát se érdekelné?
Igazából nem presztizs,csak mert jobban tetszik,ha van rajta valami,meg kicsit "egyedibb". Bár lehet,hogy pont akkor lesz egyedi,ha rajta marad ez
Meg már csak a magam kedvéért is. De mivel nem sok kes van,ezért ez a kérdés elég hosszan elévelődik,ha érted.
Nem baj,tankolni is kéne valamiből. Egy 'új' dob árából elég sokat lehet gurulni,nem? Pár tank benzin.
Már le akartam fújni tisztítóval,mert az van,(bár nem valami koszos) Na,aki esett vele,az tuti megérezte.. A felninek elöl el van kopva a széle.. Az oldala nem domború,hanem sík egy részen,jó nagy részen.
A lánccal meg nem tudom,mit kezdjek
Látom yzf 750-es géped van, nem tudod az első teleszkópoknak a gyári beállításait? (előfeszítés, nyomó-, húzófokozat)
Milyen villa van neked benne, teljesen állítható vagy amiben csak az előfeszítés állítható?