Ezek nagy igazságok
hiába van rajtad 600 ezer ft értékben ruha, ha úgy puffansz neki valaminek......
Régóta motorozott,több éve,jól is motorozott,talpig be volt öltözve,és mégis.. Részleteket nem írok plusszba.. (és rendőr volt a srác)
Piroson nem szoktam átmenni,de amikor a lámpa alá érek,volt már,hogy pirult (ilyenkor még nem mutat zöldet keresztbe).Mondjuk ez pesten mindennapos.Ott csak zöld van,meg piros,a narancs az meg halványzöld
Gyalogosnak meg mindegy,hogy milyen lámpája van,átmegy,ha akar. Azt a bizonyos csoportot csodálom,aki lelép anélkül,hogy körülnézne,ráadásul piros a lámpa
Keresztül mennék rajta,csak drága lenne a javítás. Tudjátok,az indiánok
Ha meg éjjel közlekedsz,lehet számítani a részegekre,vagy akárkikre,akiket jobb esetben látsz,rosszabb esetben meg megérzel
Pl bicajos megy lámpa,mellény meg minden nélkül éjjel a sáv közepén
Egy tuti,elég idegesítő,amikor csak a 3. zöldön jutsz át.. Amikor sietek,olyankor a sárga nem gáz,ha már nincs előttem senki,amikor sárgul. Ha van,akkor megállok,mivel piroson mennék át,mire odáig jutnék.
Pár hete haverral motoroztunk, nekünk zöld volt indulunk még jó hogy néztünk balra mert egy gyökér csicska úgy átjött a piroson, mint annak a rendje. Ha csaka lámpát nézzük akkor kaputtó
Szóval nekem senki ne mondja meg, hogy csak átcsusszantam a piroson..... Ha csak kicsivel lépi túl a seb. határt akkor is megtud állni még a sárga jelzésre is. Gyalogosokról meg szintén van vélemény:
Ritka pillanat,amikor átlépem.
De a sok 20-as 30-as korlátozók... Ráadásul nem olyan rossz az útburkolat
Amikor a plázánál voltam,besárgult a lámpa,ezért kicsit odacsavartam,és egyből beindult a gép
Túl új a rendszámom,még a vak is látja
Csak nem volt partyfotó a plázánál. Akkor igencsak el kéne adni a motort
Most vasárnap megyünk egy kis csapattal a Tátrába. Mivel nem jönnek annyian amennyit beígértek, így van pár szabad hely. Mielőtt Alexa meggyanúsít, nem nem direkt szervezek rá az időpontjára.