Karcsi.egyik haverom kinézte a volt rmz250 edet.elküldte a képet linkbe,mert jó áron hirdetik én meg mindjárt mondtam,h tudom kié volt a gép előtte.érdemes megnéznie?vagy a mostani tulaja nagyon használta?
nem csak ott inditanak el mehetsz akár az A-ba is lehet napi licenszel menni énis majdnem ott emntem véletlen odaraktak de mondtam h én a hobbiba gondoltam átirtak és kész nyugi akk ha B-be mész talizunk nem? én azért megyek hogy motorozzak egy jót és hogy valaki legyen utolsó is
Csak úgy mellékesen elmesélném, hogy a HOBBY kategóriában az első kb 5 srác majdnem olyan best kört megy mint az extra eleje ...sztem örűlsz majd ha kibirod a futamot ...ne legyél már te is
meséltem neked már erről a pályáról.világvége!mélyhomokos nyomvályús izompálya.125el csak kinlódás van,de haladni nem lehet.na én ezen a pályán tanultam meg motorozni.csukott szemmel végigmegyek rajta.ha csak a hobbykategóriába inditanak el akkor el se indulok
A és B-be ugyan annyi az idő a Hobbisoknál van 5 vagy 10 percel kevesebb mint nekik még valahol megvan a papir h menyit kelett menni me tavaly énis voltam 1 hobbin idén 125 B ha minden jolmegy
Én mindenképpen a leg gyengébb kategóriát ajánlanám mert az elő versenyen örülhetsz ha be érsz . Az amatőröknél sok a baleset ,és a lekörözöttek a kb 4.körben feltartják a mezőnyt,és azért nem lehet őket megelőzni mert kiszámithatatlanúl mennek. Ennek a tudatában tudsz dönteni . pl Köridők-
nem tudom.nyilván olyanok között akik hasonló vagy egy kicsit nagyobb tempót mennek mint én.na majd érdeklődöm,h akikkel egy szinten motorozok milyen kategóriába indulnak
az amatőr B-ben hány perc van? 15+2kör vagy 10+2kör?
mert tavaly ugy volt,h a nagyon kezdők.nem tudom mi volt a neve a kategóriának valami hobby cross vagy mi.röviditett pályán mentek meg kevesebb ideig is.na én nem akarok lebutitott pályát menni azért kérdezem,h a besorolás hogy megy a kategóriákba
asszem vb lesz.vidék bajnokság:)délkupa.az a kérdésem ezzel,h automatikusan amatőrbe inditanak el?igaz ez lesz az első versenyem,de nem az első motorozásom.
Hellosztok nem tudtok véletlenn honda xr 400 1999 évihez kipukönyököt?ha vki tud az irjon rám [email protected]! elöre is kösz! vagy vmien 400 as é is jo
mert tavaly ugy volt,h a nagyon kezdők.nem tudom mi volt a neve a kategóriának valami hobby cross vagy mi.röviditett pályán mentek meg kevesebb ideig is.na én nem akarok lebutitott pályát menni azért kérdezem,h a besorolás hogy megy a kategóriákba
Van vkinek yamaha axishoz szervizkönyve?Lehetőleg magyar nyelvű legyen