),kicsir savanyú,de a miénk.
utánpótlásról hallunk valahol? én még nem hallottam.. elmarad az uccsó OB futam? az meg hogy? mikor már 3 magyar van a MotoGP sorozatban...
Talma a GP kategória elején, mikor újdonság volt jót tett az országnak, jó reklám volt, de azóta már nem mutogatják
Kíváncsi vagyok ez az ostoba ország mit fog kezdeni a jövő évi GP futammal...
Aki valameddig eljut arra elobb irigykedni kezdunk, aztan megpiszkaljuk kicsit, vegul utaljuk es csak a dolgat nehezitjuk. Mas ember ma Talma, mint eddig? Dehogy. Ugyanaz a felnott emre 8-10 eve. Eddig drukkoltal neki, ma mar nem. Mi valtozott? Nem Te magad?
Az olimpia pont jo pelda. A legjobb magyar boxolo, birkozo, kajakos, stb. megy az olimpiara, a tobbiek itthon maradnak. Talama a legjobb magyar motoros, sokszoros VB futamgyoztes. A tudasa alapjan jo helyen van, megha nem is tud per pill pabdaba rugni. Minden bizonnyal nem fog soha komoly MotoGP eredmenyt elerni, de szerintem jot tesz a magyar motorsportnak azzal, hogy utat tor a fiatalabbaknak. Reklam es penz beszel es 5 ev mulva senki nem fog emlekezni arra, hogyan konyokoltek ki maguknak a kiralykategorias szereplest. A palyan kell az eredmeny en ezert drukkolok! Csak az maradando.
Nem tudom mennyi kondi kellhet egy ilyen 800-as moped terelgetesehez, de en mondjuk 20 perc palyamotorozas utan mar total kesz szoktam lenni. (Es 5 perc motokrosszozas utan.
)
vagy ott van Aoyama,aki nem felvásárolta magát,és még is ott lesz, SPies se hiszem hogy bevásárolta volna magát,Simoncelli se,sorolhatnám...........Talma a könyebb! utat választotta,ami ráadásul nem is jött be,én ezért nem szurkolok neki.Aki oda való,az oda is kerül,én ezt vallom,sose birtam azokat akik bevásárolják magukat.