Az is latszik, hogy Stoner a gyozelmi listan lenyegesen elorebb van, mint a VB cim listan, ami komoly stabilitasbeli problemakrol arulkodik. Ez fakadhat a szemelyebol is meg a techikabol is. Latva mire megy Ross a Ducativa, a technikai faktort nem melloznem. A gyozelmi listan jovore megfoghatja Hailwoodot es egesz palyafutasa soran talan megfoghatja Doohant. Ezzel az orok ranglista 3. fokara lepne, ahol Rossi a 2. lenne (valoszinuleg). Gyozelmei szama alapjan mar most 4-5 szeres VB lehetne ha a 80-as eveket irnank es 7-9-szeres VB lehetne, ha 60-as evekben lennenk. (Ezzel nem akarom azt mondani, hogy a VB lista smafu, csak azt, hogy a gyozelmi lista is jelent valamit azert...). Rossi nem valoszinu hogy a listakon jelentosen elobbre tudna menetelni innentol kezdve. Vitathatatlan, hogy Rossi a jobb (eredmenyesebb) versenyzo es rengeteg olyan kepessege van, amivel Stoner nem rendelkezik. De szamomra a forditottja is evidens, vagyis Stoner is tud olyasmit, amit Rossi ugy fest nem. Es a jelek szerint az a tudas igen sok futamgyozelmet erhet.
)
Amikor csak 3-4. lett a VB-n, akkor is imadtam amit csinal es hetrol hetre vegighallgattam, hogy milyen bena. Utobbit mostnaban nem hallom, most az maradt hogy gyoker. Hat ilyen az elet.
Jo fej ez a Stoner! Utalja a tobbieket (tiszta olyan mint en), meg is veri oket. Ha nem megy okollel, akkor a palyan (na ebben mar nem hasonlitok ra).
Kivancsi lennek Casey mit gokartozik ossze.
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy jegyet tudjak venni Brno-ra, már most, január végére meg kellene legyen!(Szülinapi ajándéknak szánom) Sehol nem találtam a neten, annyi lenne, hogy csak vasárnapra szeretnék, de olyan jegyet, amivel be lehet menni a boxok-hoz. Ha valaki tudja, hogy hol keressem egyáltalán, kérlek írjátok meg!Előre is köszi! Azért nem írom a nevem, mert a kedvesem is szokott fórumozni és egyből tudná, hogy én vagyok.