Nekem tetszik!
Ami az időket illeti, talán azért Casey még mindig egy lépcsővel feljebb lenne - ez persze már csak feltételezés. Asszem 2008-ból származik a Qatar pályacsúcs, ami versenyben futott legyorsabb kör is volt, 1:53.valamennyi... (Ducatival! - bár 800-assal.
)
Erős a gyanúm ugyanis, hogy Lorenzo tudott volna gyorsabban is menni, ha muszáj. És az úgy már kemény dió még Rossinak is. 2010 óta azt tartom, hogy aki megveri Lorenzot az világbajnok lesz. Idén is ezt gondolom. Csak egyvalaki és csak győzelmi szériákkal teheti ezt. Most nyilván úgy fest erre Rossi a legesélyesebb. Én nem bánnám - mert nekem idén tök mindegy.
,sőőőőttttt,te azt is megmondtad hogy az első futam így lesz,csak pár másodpercet tévedtél ami a rossi hibázását illeti.
Asszem Lorenzo több Vb címet nyert az elmúlt 4 szezonban mint bárki más. És ma szarrá verte az egész mezőnyt.
csúcs a csóka, ha nem hibázott volna az elején megkockáztatom, hogy lorenzónak is okozhatott volna egy kis fejfájást..... még csak most ült vissza és az első futamon OKTAT! Nem kérdés , idén a yamaha elég nagy esélyekkel indul. két ekkora harcosssal mint lorenzo és rossi..... külön kiemelném cal crutchlow-ot, mikor beköszönt mellé rossi úgy meglepődött, hogy mi a faszt keres ez itt, hogy kanyarodni is elfelejtett :D , félre értés ne essen én imádom crutchlow-ot és jobban szurkolok neki mint a HRC-seknek, de mikor rossi odaköszönt mellé és elmérte carl a kanyart mert nem látott a kérdőjelektől a szeme előtt, azon nagyot vigyorogtam XD
Raktam fel egy felvételt a GP futamról:
http://freemail.hu/oriaslevel/...