Sziasztok. Egy kérdéssel fordulnék hozzátok hogy valakinek nincs elfekvőben egy te 410 gyújtótrafója ha valakinek van írjatok légyszíves előre is kőszi. Évj 1998
Üdv!Rendeltem bandit kuplung tengelyt és az a helyzet,hogy az RF emhez nem jó mert kb 2 cm-rel rövidebb az eredetinél!
Tudom hogy jó pár hónapja rendeltem de lehet róla szó hogy vissza vegyétek!
Üdv Zsolt
Italjat Furmula 125 2T ( 2 hengeres soros)1997-es évjárat Gyújtás állórészt nem tud valaki eladót?
Ha valaki tud légyszíves írjon a [email protected] címre
Helló
Robogókat bontok Budapesten. Minden félét főleg japán és olasz robogókat és általában 50cm3-is eket. Jelenleg amivan van: Aprilia sr, suzuki sepia zz, peugeot speedfight, italjet formula, piaggio zip blok alkatrészek! Ha valakit érdekel nézze meg a honlapom. www.fonixrobogok.hupont.hu
vagy hivjtaok:06703046693
Jó motorozást!
Üdv: Főnix
Üdv!Lenne egy Yamaha XV1600 Wild Star első fútóművem,majdnem kompletten(a sárvédő és a lámpa hiányzik róla)esetleg nem érdekelne titeket?Az árban szerintem megtudnánk eggyezni!S.O.S. [email protected]
1db zx1000 b 89 -es hajtókaros minden eredeti idommal, rengeteg tartalék alkatrésszel, müszakival cbr farokidommal, valamint egy hiányos gpz1000 rx blokk komplett üzemképes, a zx hez egy tartalék hengerfej. Egy tartalék vezérlánc feszitökkel, tartalék komplett fékkel elsö hátsö, a gpzhez két gyönyörüszép végdob is jár a 2 16os kerék jó gumikkal féktárcsákkal, elsó sárvédövel elektronikákkal. Tartalék 90% os 620 as láncszettel, és még egy rakás alkatrész, mindezt 200 azaz kettöszázezer fix árért, ami február végére kell, elérhetőségek (teve007 adatlapján)
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget tőletek, hogy nem tudtok-e olyan bontót ahova érdemes elmenni nézelődni kipufogódobok kapcsán.A dob csak arra kéne, hogy próbálgassam, farigcsáljam meg össze vissza kokányoljam azért hogy a legoptimálisabbat kihozzam belőle.Mert csak ezek után szeretnék rá gyártatni valami rendes dobot.
Szóval ha valaki tud ilyen helyet Budapesten és környékén kérem jelezze előre is köszönöm!
130000 [email protected]