Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia atix!

Gsx-r 1000 k5 (Mint ami neked is van ) mocihoz keresek alábbi cuccokat:
Hűtősapka 1.1-es,
sérült hűtő, csak a nyak része legyen épp, ahov a sapka megy.
Hűtőből meg sapkából is jó lenne másik gixeré is.

Továbbá, sérült fényszóród ha van abból érdekelne a tompitott izzó mögötti fedél/kupak csatival együtt.

A váz két oldalán levő gumidugó 12mm-es.

Illetve a szomszéd srácnak kellene k5 600-ba:
Szintén gumidugók a vázba
Szerszámkészlet nem baj ha hiányos szakadt a tartója, az övét kellene kipótolni.
Gyertyakulcs, 10-12 villás, cserélhetö csvarhúzó, fogászati fogó , imbuszok ami hiányzik neki.
Ricsi bonto emailcimet valaki meg tudna mondani?
sziasztok.honda cbr 1000 rr hez keresek hatso utas ulest.2009 es evjarat.ha valakinek volna vagy esetleg tud irjon.koszonom
Helló

Keresek Fz6 2004-2007 idom csavart és féknyereg csavarokat.
Nagyon sürgős lenne. Köszi
Helló! Keresek Yamaha YZF750 93-as évj. karburátor szívócsonkot 4db-ot. Várom az ajánlatokat!
Szép állapotú Suzuki Tl1000S vezetői ülést keresek értelmes áron!
Valakinek?
Köszi, írtam.
Tudok adni.. 70/6321-829
Van hozzá több darabom is. Válogathatsz... 70/6321-829
Sziasztok. CBR600F4i-hez keresnék hűtőventilátort. Azt hiszem az előző szériáké is F2-F3 is jó. [email protected] +36-20/618-9844
Sziasztok!

1 ilyen indexre lenne szükségem,a másik oldalra.
Akadna valakinek?
Köszi, de az nem jó a 41mm-es FZR első telóhoz.
Keress rá jelcsa nevű felhasználóra itt, ő árul mindenféle dobokat.
Köszi már vettem atix-tól
gsr hez való van
Fz első sárvédőm van. Bár közel sem hibátlan....
Sziasztok !

Még mindig keresem az igazit ! :)

Egész pontosan a képen látható dobokat összekötő csővel vagy a nélkül, CBR 600RR-hez, évjárat szinte mind1,elsősorban 2004-es lenne jó, de nem baj ha faragni kell kicsit ! :) Nem ragaszkodok a 0 km-es új, még ki sem csomagolthoz, használt is tökéletesen megteszi ! ebay-t ismerem,néztem,de inkább a hazai motorosokkal üzletelnék ! Köszönöm előre is a fáradozásotokat!

Képeket, árat kérlek e-mailben küldj az [email protected] címre !
Sziasztok 2004 Kawasaki z 750-z 1000 hez keresek kiss plexit.Ha valaki tudna segíteni vagy van neki eladó irjatok.Köszi
Szerintem meg csak ránézésre jó. Tudom mert történetesen egy Fz750-ről van szó és az ahhoz tartozó első sárvédőket már felpróbáltam hozzá.
06706321829
Szerintem tudok segíteni rajtad mert úgy látom a 750es genesisé ugyan ilyen.az meg van nekem.bár fehér színben.
meglehet tekinteni vmikor? egy telefonszámot szeretnék kérni.
Sziasztok gömbölyü,réggebbi,csövázas SV 650 hátsó sárvédöt keresek talán jő hozzá még 97-02 GSXR 600 is
Van hozzá tárcsám...