.Kicsit macerásabb volt,mert megjelentek az apróbb keszegek,és még küszöket is láttam.10 körül jött egy ismerős,matchezni,hát biztos készülődött vagy 3/4 órát mig nekiállt pecázni
Mondtam is neki,ha csak ezzel a módszerrel lehetne halat fogni,én inkább elmennék a Halkerbe halért
,vagy összekoldulnám őket a parton
A derekam úgy odaszart hogy este alig tudtam lehúzni a zoknimat a lábamról,úgyhogy még nem tudom mi lesz hétvégén
Vasárnap kilőve,szombat derékfüggő.Egyébként már Tihany is jó,de gyűjtök infót a hazai pályáról is,mert az lenne a legkényelmesebb
A két átjáró, a szemközti ága-boga valamelyike,(bár dobálós pecánál az kellemetlen) illetve az öbölrész jó
Egy bottal mindíg érdemes próbálni a két vízalatti sziget közötti részt. Nyáron az a legfrankóbb, az vezeti be a halat a nagyvízről, ott minden féle képp el kell haladniuk.
Jó napsütéses időbe (csak szélcsendbe) érdemes feltenni egyet a nagyobb sziget (bentebbi) tetejére is. (ne foglalkozattok zsolti mit mond
) Ha ezekről a helyekről nincs kapásotok akkor nem a jurassikba vagytok
Túloldara való horgászatnál Zárt fék, kéz boton
Ha véletlenül sikerül eltántorítani attól a szándékától, hogy beleugorjon a bokorba még akkor sem értetek révbe
A saját oldalatokon lévő ága bogába sebészi pontosságal fogja magát bevetni. Célszerű egy csónak
Ha nincs akkor isten kezében vagytok
7 hektáron 100 horgászállás
Na nem kell messzire sétálni a szomszédhoz a pálinkáért
Ezeken a vizeken az a legjobb amikor balról a 4-ik szomszéd még a tőllem kettővel jobbra ülőnek is keresztbe dob
Persze mondanom se kell, hogy minden dobás után sűrű elnézéseket kért a tőlle jobbra vagy balra ülőktől az állandó kereszt miatt.
Egyszer aszt a 3-ik szomszéd már megunta mikor már kb. 4-5 szőr az Ő szerelését is átdobta
Eddig a munkádról annyit írtál, hogy neked nem ugat a puli, meg fekve dolgozol
aszt nem mondtad, hogy mindezt 3 műszakban