még a csukának sem
Imádom a halat,és aránylag sokat is eszek
Az oldalfiléket felvágom kb.féltenyérni darabokra,aztán a bőrével lefele fordítva 4-5 miliméterenként beírdalom,besózom aztán be a hűtőbe.Másnap csinál az asszony liszt,víz,fokhagymakrémből egy masszát,abba mártja sütés előtt,majd kisüti forró olajban,én meg fölzabálom az egészet kétpofára
, mert maga a halhús sem túl jó de a csukának aszt különösen moslék íze van
Talán ettől már csak a garda lehet szálkásabb
),gondoltam megguglizom hátha találok rólad valamit,nehogy aztán belefussak valami,meglepetésbe
,igaz én mindíg tisztelet tudóan viselkedek mindenkivel
,de sose lehet tudni.Hát e keresésben az összesnél nem találtam semmit,valami német oldalakat talált,azt meg nem nagyon vágom,úgyhogy hagytam is,és rákerestem a képekre.Remélem az első két találathoz nincs semmi közöd
mondjuk azért is nem tudtak szegények azt inni.....
Többen akkár azt is hihetnék, hogy ez a két derék sporthorgász ittas lehet
De papával nem
Ő már 73-ik éves
pészmékertől az infúziókúráig már minden jáccik nála sajnos
Ha be is iszunk vele az első nap csak módjával
Desznyó viccesen disznót jelent