én rendezek
na jó mondjuk gondolom, hogy a lányok akarják rendezni is meg főszerepelni is... akó mondjuk statiszta még lehetek esetleg van jó balaklavám
Az első 3 sor mindenféle tagolás nélkül egyszerűen zseniális... Zavarás megbocsájtva, de többet légyszi ne, mert az egész fórumot mindenféle reklámokkal meg linkekkel fosod össze... Elárulom: a kutya se nézi meg. Pá...
Sziasztok bocs a zavarásért van egy oldalunk ami szerintem nem is olyan rossz minden motorozzással kapcsolatos dolog megtalálható egy helyen van motoros történelem menünkMotoros-Történelem
Vannak motor tesztjeink minden nap újTesztek
Továbbá motoros hírek,filmek,szórakozóhelyek,idézetek stb.
Van adás-vétel menünk is Adás-Vétel
ha eladni akarsz vagy venni küldj egy üzenetet és mi kirakjuk hírdetésedet.
Aktuális:GARÁZS kiadó! Győrben Keressük 3. emberünket aki betársulna a garázsba! Győr Ikva u. Fűtött 3000Ft/hó horvath.krisztian@gmail.com
És persze még sok minden más is ,szerintem érdemes benézni.
Logónk
na haaaat iiiigy mar nem is vagyok ehes
a szomszed keruletbe es most indulok haza es malackodok kicsit, jok legyetek, amig a masik vegerol be nem jeletkezem
paaaaa paaaaa
na jó mondjuk gondolom, hogy a lányok akarják rendezni is meg főszerepelni is... akó mondjuk statiszta még lehetek esetleg van jó balaklavám
Én meg beértem...
akkor legalabb barmikor viselkedhetunk elmehaborodott modjara
azert viszel majd egy kort
Vannak motor tesztjeink minden nap újTesztek
Továbbá motoros hírek,filmek,szórakozóhelyek,idézetek stb.
Van adás-vétel menünk is Adás-Vétel
ha eladni akarsz vagy venni küldj egy üzenetet és mi kirakjuk hírdetésedet.
Aktuális:GARÁZS kiadó! Győrben Keressük 3. emberünket aki betársulna a garázsba! Győr Ikva u. Fűtött 3000Ft/hó horvath.krisztian@gmail.com
És persze még sok minden más is ,szerintem érdemes benézni.
Logónk
a szomszed keruletbe es most indulok haza es malackodok kicsit, jok legyetek, amig a masik vegerol be nem jeletkezem
paaaaa paaaaa