ezt zúzásteszek bizonyítják (mármint nem én eddig szerencsére, lekopogom!, hanem sokan mások, akik átvarrt ruhában estek). Tudod, ha már gyors nem vagyok, legalább esztétikus legyek
jópofa.jeten ugyanabban a sisakban nyomod?nem is láttam még senkit sisakban jetelni.lehet csak nem figyeltem ,.és a ruhádon a virágok ?azt ki cvsinálta?mert én is akartam felvarrokat rá de a bőrös szerint szét kell hozzá kapni az egész ruhát ami logikus de azt nem akarom.-..
. És a kistehén? Meg ne sértődjön, ugye ő is az, légyszi-légyszi
..amikor elindultak a csajos klubok, mindkét oldalról megkerestek, hogy legyek tag.. megvolt a saját indokom, hogy miért nem lépek be, de megmondom őszintén, hogy most már áldom az eszem érte..
..én egész eddig nem tudtam, hogy a két tábor ellenségeskedik, de amit itt csináltok, lányok, az egyszerűen vicc..
..nem ismerlek személyesen benneteket, de van olyan, akivel beszélgettem, vagy beírások alapján esetleg szimpatikus, és most rendkívül örülök, hogy az emberi értékei alapján tudom megválogatni a barátaimat, barátnőimet, nem pedig az alapján, hogy kinek milyen logó van a homlokára vésve..
..mindkét csapat sokkal több tiszteletet és jó hírt tudna elérni, ha a saját dolgával és saját tagjaival törődne, nem pedig a túloldallal.. és talán nem lennének olyanok, mint Hayagirl vagy én, akik boldogok, hogy nem kötődnek egyik társasághoz sem..
..vigyázzatok magatokra csajok, akárhova is tartozzatok..