Persze hogy nem társkeresni jövünk ide, de én azért díjazom, ha valakinek van fönt képe, mert legalább látom kivel dumálgatok.
Na meg ugye vannak azok a fajták, akik mindenféle név és kép nélkül próbálják itt osztani az észt..., azt ne szeressem
Jó estét Mindenkinek!
Nem off, ideje volt! Én se társkereső oldalnak vélem a sportmotor.hu-t. Na ezért nincs magamról kép, csak a vörös dögről. Csupán én is szeretek beszélgetni, zrikálni másokat. És ha esetleg félreérthető voltam, kérek elnézést Foxgirl. Esetleg a fiúcskáktól is .
A félreértések elkerülése végett szeretném letisztázni, hogy nem pasizni szeretnék. Tök jó, hogy elhülyéskedünk, de ennyi. Csak szeretek ismerkedni és nem szeretném, hogy valaki ezt többre vélje!
New C one up Road?
Na meg ugye vannak azok a fajták, akik mindenféle név és kép nélkül próbálják itt osztani az észt..., azt ne szeressem
Elég ha a randin rettennek meg a látványodtól.....
Jóvanna,csak viccvót.
Én se akarok
azért nincs kép,mert nem akarsz itt társkeresni? ? ?
Jó estét Mindenkinek!
Nem off, ideje volt! Én se társkereső oldalnak vélem a sportmotor.hu-t. Na ezért nincs magamról kép, csak a vörös dögről. Csupán én is szeretek beszélgetni, zrikálni másokat. És ha esetleg félreérthető voltam, kérek elnézést Foxgirl. Esetleg a fiúcskáktól is
A félreértések elkerülése végett szeretném letisztázni, hogy nem pasizni szeretnék.
Köszönöm!
monnyuk az enyémhez is
a miénk nem,mert rangon aluli a kurváknak
koszos és olcsó