nem merem ráűtetni mert ugy megy az a kis szar mint az ördög.lehatárolom majd a gázbowdent aztán meglássuk.a lábtartót elkoptatta
a piskóta talléros gengszternek meg legközelebb ránts be a pokolgépet, had karistoljon vele
így hát a gerinctelen szó kifejezését tekintve van még mit tanulnod.nem értem mire fel estél nekem.vazze te fordítva vetted be a gyógyszered az már egyszer fix.pöttyet érzékeny vagy ugy érzem.mi volt ebben a szarkeverés azt rajtad kívül senki nem tudja.ámen.
egyetértek, és még tudnám ragozni, csak felesleges...
nem emlékszem.hol voltál?
PEACE
ezen oknál fogva lezártnak tekintem a témát.
bakker úgy is írtalak fel a listámra=Crazy, nem úgy hogy a 2-es rajtszámú versenyző, mert a bal oldalrúl aztatat nem láttam..
A gerinctelen szó jelentését és értelmét is tudom, azért irtam!A privát üzenetre nem itt kell válaszolni! A versenyre az jelentkezik akinek van kedve és tudása! nem életkor, motortípus, eddigi pályafutás alapján döntik el ki indul és kinek a kedvéért! Nem fikázni kell egy gyorsabbat hanem próbálják meg a pályán legyőzni.És itt nem az első másodikrol lehet szo hanem a 10-11 helyezettről is mert ez egy verseny. Ennyi és tegyél pontot!