Hy kingston.Busójárás tegnap letudva a yoozsoékkal eggyütt.De Ő tegnap szerintem csak okosan edzette a gyerekeket mohácson,mert ma meg az anyóséknál volt.Mondjuk félelmetesebb mint a busók,fordítva rosszabb lett volna.Hirtelen sokk anyóstól,aztán a laza busók .Na az lehet hogy a többieknek meg ma vannak mohácson és ezért a csend.
Hy.Mizu?Anyóséknál voltál?Egész nap kerestelek mindkét telón.De mint fontos üzletembernek csak a hangposta jelentkezett be .Bár értem is.Anyósék=Pokol.Olyan mélyen meg gondolom nem volt térerő
igen mentem vele.. a lengökarbol semmit nem érezni,,,
nyagyon simán, szépen jár a motorja semmi rezgés,vibrácio, tök könnyü az olajos kuplungja... hatalmasat fog a dual fékje...
a futömű meg olyan hogy mehetsz vele gyorsan akkor is stabil, de nem rázza le a vesédet...
csak a kormánya van alacsonyan kicsit...
Jó akkor gratulálok a jövendőbeli motorhoz Amúgy gondolom mentél már a vfr-el....észre vehető valami az egy oldali lengőkarból? Én mennék egy kört szívesen....börruciban meleg van, de sajna a szerelmem bakon áll....
Szép jó napot mindenkinek! Hát basszus vissza sem tudtam olvasni szinte Gratulálok Yozsó az új motorhoz! Kissb remélem oldalkocsi nincs a pannóniához? Régi vágyam hogy ülljek egy olyanban..... Amúgy már elkezdődött a vissza számlálás 7nap és kész a mocim
a számom 06205769408 bár most töltön van.
Utána go barcs valószínű!
Már alig várom!
nyagyon simán, szépen jár a motorja semmi rezgés,vibrácio, tök könnyü az olajos kuplungja... hatalmasat fog a dual fékje...
a futömű meg olyan hogy mehetsz vele gyorsan akkor is stabil, de nem rázza le a vesédet...
csak a kormánya van alacsonyan kicsit...
nem oldalkocsis.. csak szolo
csak csütörtök délután és pénteken megyek dolgozni.. pénteken este meg szalagavató
szerintem holnapra rendben leszekl teljesen