Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem megadhatom itt is...biztos örülne, ha nem csak te hívnád fényezés ügyileg [ 70 5648748 Tamás ] legalábbis, ez volt még decemberben.
köszi elöre is
+lesz,de momentán nincs nálam a notesz amiben ezek aszámok vannak Du. meglesz
Hy trolika.Elvileg ti még elöbb találkoztok és én csak 3-fél négy körül tudok hozzátok csapódni.De remélem jössz mindenképpen gurulni .
nemvok sértödös fajat: de engeszetlésként ird meg iwiw en a festöd telszámát,, egyik imsmimnek kéne jo festő...
Balázs lécci Te is!
Én is lehet jÖvÖk csak mÉg 1 edÜl vagyok nem tom mikor jÖn a jancsi
Faterom születésnapját ünnepeljük ma,de próbálok/próbálunk kicsit elszabadulni
Hy skacok.40 millióval süt a nap.Dzsozéval most beszéltem,elvileg gurulunk délután.Valaki csatlakozni egy gurulásra?Fire remélem te jössz .
Hallo papi,az idő tényleg szép,de az utak full ratyik még... MSN-em halódik
cső fire mi van veled láttad mien szép idő van?msn?
Eddig szar volt az idő...kutya nem gondolt a motorozásra...talán majd most A héten én is elkezdtem árulni a Hayát...ki tudja lehet elviszik
Megvan, sajna...bár,m ost azért már legalább jönnek a telefonok...csak, mindenki kivár szerintem, hátha jobb lesz...bár, ma már 316 az Euro
Pedig mindíg kell pisztoly...tudod sok az agresszív hülye barom Milyen gépeid vannak most? thunderace még megvan?
nálam
Épp nem volt nála a stukker...Egyébként is, a faterja azt mondta a srácnak, hogy akkor most inkább nem lesz motor édes fiam...
Hát nem?
Hát, szerencsére nem nagyon...kuplungkar, kormánysúly, baloldali dekni....idomok nem sérültek szerencsére. Á, nem vette meg...ilyenkor tegyem a fejéhez a pisztolyt, hogy most megveszed öcsém ?
Engesztelésül vendégem vagy egy üdcsire Örfűn majd ..
A Zr7-est eldobták? Az szép....ilyenkor mi van? Vett az ember egy kicsit csúszott motort egészséges áron?
Hali..hétvégén jöttek megnézni a Kawát..és, az ember sikersen elcsúszott vele sajna...lehet, hogy a kissb barátunk segyítségét kellene igénybe vennem, bár, lehet, hogy most nem jól beszoltam, és ezt elbuktam ?
kösz a véleményt... igen a számból élek
mi a téma motorház? motorokkal hogy állsz?
akkor nyertél...én egész héten dolgozom Nem baj,vmiből finanszírozni kell a Busát.
kissb...hát, neked a szád ?
hát kinek mi jár,,, hétfönként viszont nem dolgozok