Ha nagyon könyörögsz és jó fiucska leszel lehet hogy megengedem hogy ráüljetek egy percre.
ja és teszkos napszemcsi
.
...
....
.....
....
....
.....Igazad van,a dugót kihagytanm a számításból,megyek is azt indulok,nehogy lekéssem a startot.
.Fel vagyok háborodva.A hasonlóságot nem tagadhatják.Beperelem őket az tuti.
) vele,be sem indítottam a motorját
.Iszonyat gyorsul,holnaptól árulom a Zx et azt megtartom a rigát.Kockáztatok,egyszer élünk,csak túlélem a gyorsulást ezzel a fenevaddal.
.
.Sértő a kérdésed kérlek.Csak még azt nem tudom ki mer kiállni ellenem.Talán ha jön valami szutyok drag akkor lessz ellenfél.Persze nem fogok csalni,a pedált nem használom megigérem
.Az már eggyenlőtlen küzdelem lenne.Amúgy holnap lehet elindulok pogányba.Mikorra is kell odaérni
?
.Fire gyorsulási versenyt ez ellen?Nem mernél mi?Félsz a megaláztatástól gondolom
.Mindjárt indulok abaliget orfű átkötőhoz,remélem vasárnapra jó idő lessz azt jössz oda,megvárlak.
,kék színben.Ngyon durva vasparipa.Mindjárt nézem a katalógusból mennyi is pontosan.Várjatok mindjárt írom és rakom fel a képet róla,az udvaron csináltam még kedden a fotót róla.Fire ezzel gyalázlak abaliget orfű átkötőn legközelebb
.
.
,még lelopják a végén.