okés.. am szombaton mek pécsre suliba mert valameik hülye tanár kitalálta hogy szombaton pótoljuk az egyik napot.. és utána szivesen elmennék motorozni egyet.... kb 1-2 körül végzek
Zoliboy.Én nagyon szívesen legurultam volna ma arra de meglőtte a gurulást ez a KOCSOG idő.De a számodat elrakom,hátha valamelyik nap arra lépek eggyet .
Tuti Zolikéák szórakoznak arrafelé azokkal az olasz darálokkal Urak! Mi motorolást kicsit eltolta ez a felhősödés....nem baj,holnapra jobb időt ígérnek. Ma meg jöhet az aranyélet..
hy skacok! Kinek van Aprilia RSV-je? szépen szól azt szeretem mikor a magyarórákat kicsit feldobja 1-2 tiltással jah az 500-as sulinal :D nyugodtan jöjjön minnél többször arra nagyon köszönöm neki
Ui.: pár szaktanári van miatta mert mindig ablakhozfutás van és pár tanárnak nem tetszik ez
Hallo Huligánok! Kicsit eltűnök estére és mire visszajövök,győzök olvasni.... Hallod Gábor,a masszírozás a villanyrendőröknél alap szolgáltatás,szóval alanyi jogon jár nekem Aranyélet...
Ezúttal üdv az újdonsült szigetvári kollégának! Sztem a 140-es utazót inkább ne eröltesd egy 25-ös géppel mert gyorsan elkopik alólad a technika....inkább megbeszéljük,hogy lassan megyünk mi is és akkor nem kell széttépned a gépet. Mondjuk mikor legutóbb arrafelé jártunk nem igen emléxem,hogy 150alat mentem volna
Hy fire.Aranyélet mi?Meg maszírozás meg kituggggyyamég mi
Amúgy nemrég jöttem haza és 2 motoros rendőr jött a pihenő felől.Ők is oda járnak vagy csak járőrözni gurulgatnak arrafelé?Tudja valaki?
Ui.: pár szaktanári van miatta mert mindig ablakhozfutás van és pár tanárnak nem tetszik ez
Ezúttal üdv az újdonsült szigetvári kollégának! Sztem a 140-es utazót inkább ne eröltesd egy 25-ös géppel mert gyorsan elkopik alólad a technika....inkább megbeszéljük,hogy lassan megyünk mi is és akkor nem kell széttépned a gépet. Mondjuk mikor legutóbb arrafelé jártunk nem igen emléxem,hogy 150alat mentem volna
Nekem is elég volt mára!
Én is ellépek aludni!
Jó éjt mindenkinek!
Itt volt ő!Sőt még a barátnője is!
Hát olyan 6l körül eszik asszem!
de most alvás
joéjt
Már csak 3an maradtunk!
De lassan én is kidőlök!
14 e ért van stage6 benzinszint mérő..