Faterral meg Gaboval gépeltünk arra felé
,ők lehetek a kawások
) Tehat szerintetek osszekoto csovet pecsen tud nekem valaki csinalni? Illetve mivel ez nagyobb ccm-es moccra valo, akkro esetleg furulyaval lehetne segiteni hogy jo legyen az enyemre es ne tegyen rosszat a kis 250esnek? A valaszokert dankesün:D
,mi a helyzet?Hétvégén ha jó idő lessz valamerre lépünk?
?Te aljas.Az lessz a fer tőled ezek után ha fogod magad és megveszed mindenki kipuffját ami mondjuk cirka 200.000ből kijönne
.És mi meg segítünk felszerelni mindet az sv-re
.Még mielött beszólnál nekem is,közlöm a puszta jószándék miatt ajánlom fel hogy 3000 ért eladom neked az AKRÁT.Vagy kérdezd meg a Bodó Mikit hátha leszedi a 636-ról a dobot és elnyomja neked 2000 ért
ezek után.Ja.És ha fennt lesz mind a 16 dob az sv-n akkor akár 150nél gázra kerékre fog ugrani
a paripa a dobok súlya miatt.Tiszta haszon.
Most képzeld el azt, h én nem tudtam, h hirdetsz bármit is (mert ez az igazság) így már érted miért nézek értetlenül. Csak reagáltam EGY kommentre amit épp olvastam. Ha lelki meggyugvást okoz neked a dolog akkor nem adom el a kipuffogót, csak ha már Te eladtad. Ebknt se hirdetem sehol
Ára meg mittudom én.... amennyi a piaci ára minusz 5ezer. De addig felesleges róla beszélni míg meg sincs. Lehet, h hétvégén kész lesz a papírja már de lehet, h csak kedd környéke..
Jól megy a gép? Marad még egy darabig?