.Nem 1 perces feladat ilyen kincsre bukkanni ilyen ritka mocchoz.
.Akkor már ott van a megoldás is abban amit mondassz.És más az ülés alatti oldaldekni is mint az F es 400 as on és még jópár dologban különbözik már ránézésre is,de most nem sorolnám mert felesleges.De akkor is fasza kis tanulómotor.Bárcsak nekem is ilyen lett volna a kezdetekkor
.
.Kénytelen leszel lecserélni.Amúgy most beszéltem a 2 hete bukott (vajszlónál) motoros társunkkal(Gyuri),itt fekszik nálunk.Ja.És neki is zx9r-je van (most már csak félig) és szerencsére "olcsón" megúszta ahhoz képest amekkorát bukhatott volna ha nem rántja el a kormánt az árokba.De szerencsére most már jobban van( a lépét kivették stb).Nemrég rakott fel képgalériát is -motorjaim- néven gyurika felhasználónévvel.Ha átküldte a képet a tört motorrol akkor majd megmutasztom azt is mi maratt a vasból.Amúgy ha már itt tartunk érdemes lenne megvenned és megcsinálnod biznisznek-szerintem.Na ez csak a rossz gumiról jutott az eszembe-nehogy széthulljon alattad és összetörd magad-ne húzd tovább a cserét
.
!Igy kb a 20-dik motoros bolt ill bonto után rábukkantam egyre ami csak 5000ft-ba került!Nem mindegy!Vannak még azért apróságok spirált,irányjelzőket kell még cserélnem!JA utólagis GRATULÁLOK a motor vételhez
!Nekem a hangja tetszik nagyon!Ha bármiben tudok segiteni nagyon szivesen állok rendelkezésre!
Egyszóval szopjon forró kipuffogót aki ezt az ökörséget kitalálta!
!Nem akarok HIÉNÁNAK tünni de nekem is nagyon jól jön.!Nagyon nehezen találok bármitis hozzá,lehet hogy azért mert régi már!De ettől függetlenül nagyon jó kis gép!Remélem nem haragszól,NAGYON KÖSZI mégegyszer
.Mi itt lakunk és még mi se tudjuk
.Van hogy reggel megyek dolgozni és haza már nem jutok ugyanazon az útvonalon.Ez pozitív hogy csinálgatják de hogy ennyire rendszertelenül az azért gázosabb dolog.De csak kész lesz egyszer és akkor csak jó lessz (vagy ennél jobb remélem).
Igen ő lenne az, méghozzá az 1982-es kiadás. Ha jól tudom 100 alatti db számmal jött ki ez a széria, pontosabban 45 db készült belőle. És bizony nagyon hálás lennék, ha találnál valamit róla