de lehet hogy én leosonkodok orfűre egy kicsit szép óvatosan.az közelebb van
mert veszélyes.
.Ha nem javul az idő melegebbre-szárazabbra akkor én ma kihagyom a gurulást ,de remélem kisüt a nap és akkor mehetünk
.
tegnap délután azzal ügyködtem itthon,most még csinibb lett a suzi
köszi szépen,igen az valószínű hogy én voltam.
minden nap ha tehetem egy kicsit megyek vele,imádom.én cordura ruhára gondoltam leginkább mert én pályázni nem megyek egyenlőre
de a bőr cuccok is tetszenek ha viszonylag normális elérhető áron van.ezt a shox női kabit találtam eddig ami tetszik meg hozzá nadrágot,de még nézelődök majd.
(szerencsémre)
.
Idő+gyül.helyről irjatok reggel nézem.Csak az idő legyen jó
!A bőr overálomban nekem nagyobb a biztonságérzetem mint a cordura ruhámban.Érdemes lenne a spool ruhák közt is keresgélni-én jobbnak gondolom mint a shoxot-de lehet hogy tévedek.Ami még megfontolandó a keveset használt de használt ruha.Ki lehet fogni és ha ki van mosva senki nem mondja meg hogy nem újonan vette az ember (van aki 1 szezon-6-8 hónap max és csere újra) , viszont fél/harmad árban is megúszhatod.Ez egy regény lett
.Akkor ha gondolod -meg mindenkinek szól! -akkor eggyeztetünk és mehetünk egy karikát valamerre elvileg.
Multkor probáltam:Szigvár-Pécs-Harkány-Vajszló-Sellye-Szigvár.Az ut elég"jó",kevés forgalom,hosszu egyenesek érdekes kanyarok.Drávafokig ujszerü aszfalt,utána kb 20 km Szigvárig szar,de vissza is lehet fordulni
a sox cucok szerintem nem rosszak az öcsémnek olyan kabátja van elég vastag az anyaga meg a fazonya is tök jo nekem istenitették a spoolt azt az elsö méteren lefoszlott rólam amikor elpereceltem ja ténleg bört akarsz vagy cordurát ? hát tudod a bör al egjobb és kilehet fogni tökjo áron az aproban találsz probájkert 66 e körül uj elég jol néz ki ha gondolod nézd meg
üdv WP
nézek motoros ruhát most mert az még nincs mi a véleményetek a shox márkáról?
.Na látod látod mi az hogy szar felkelni 8-8:30 körül.
Az Orfűi út még tuti nem száradt fel. Az erdőben nagyon lassan szárad. És csak óvatosan mert egy helyen tegnap is vastagon állt a dzsuva, még a multkori eső óta!