.
te már tudod mi az amiről itt mi beszélünk (én még csak beszélek róla tapasztalat nélkül szerencsére) :hülye sófőr,hülye helyzet,törött motor stb.
Persze ez az eljárás csak idióta férfi sofőröknél alkalmazható. idióta női sofőröknél teljesen más az eljárás. Tök máshogy kell őket büntetni....
.
és ő kezd lövöldözni.És még lehet ezer dolgot hogy mi lenne ha....Egy szónak is száz a vége.Én is autózom és mégsem vagyok bunkó.Én igazat adok a donnibrascónak hogy megtette amit tett.
És akkor fel van hatalmazva bármire
?Le lett törve a szarva,és lehet hogy most továbbra is utálja a motorost,de lehet hogy nem meri majd rád/rám rántani a kormányt.Ha nem megy utána attól még nem változik az autósnak a szeretete a motoros iránt csak még jobban felbátorodik.Mindenki máshogy látja ezt a dolgot,és azért mert mi nem mertük volna meglépni talán ugyanezt attól még helyesnek/helytelennek-ki-ki minek-tarthatjuk ezt a dolgot.
.Rájuk kell hagyni és akkor csinálják nyugodtan mert szabad , és nincs semmi következménye.Ha rárántja valakire a kormányt " mert miért is ne tenné " és elesik valaki akkor meg mi a fasznak kell motorozni a barom embernek.Útálom hát hulljon a férgese.Én is régóta motorozok és még régebb óta autózok is,de meg se fordult a fejembe soha hogy bárkit veszélyesztessek vagy azzal szórakozzak hogy rárántsam a kormányt.De szerintem nem működik a " tartsd oda a másik orcádat is ha valaki pofánvág vagy leköp" dolog.Lehet hogy te (sőt valószínüleg lehet hogy én se) fordulsz utána és vered szép a kocsiját/fejét az ilyen embernek de az is biztos hogy mivel nem fél a motorostól (miért félne ha nem mész/megyek utána) addig csinálja amíg bele nem un,vagy valakinek baja nem lesz.És ne te vagy ne én legyek az....
Tudom van hirdetés rovat, de hátha itt a leendő boldog tulaj:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...