Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez az:
Eladó Shoei XR 1000-es sisak, DIabolic fényezéssel, három plexivel( félsötét, smoke, átlátszó) a szíjnál kopott, de cserélhető huzattal, 40.000 Ft. A méretét nem találom, de az én fejem 58-as. Zajcsökkentő szettel, bogárhálóval, zsákkal.
szia,

elképzelhető, tudsz róla küldeni képet, infót?
Szia Matyi, csere cordura női dzsekire érdekel-e? Üdvözlettel
UFO Scorpion protektor ing eladó. Esés-borulás nem volt vele, pakolásból adódó néhány karc található rajta. Szakadás nincs a hálón! NEM GAGYI "OCCÓ" UTÁNZAT! Vesevédővel, levehető kulcs-csont védővel. Méretileg L-XL, testsúly annyira nem számít, mivel elég jól állítható, de inkább magasabb emberre való! Kategóriaváltás miatt eladó! Ár: 15.000 HUF , posta játszik! Érdeklődni, infók, képek: miki2550x@gmail.com
igen kicsi, de már el is kelt! :)
Hali!
Valakinek Shark S800 Fever Bukósisak ?Kiválló állapotú Mérete: "S".
Üdv!58--59!A tied kicsi,asszem S-es.
Tökéletes állapotú női bőrkabát eladó
Hi! Eladó térdkoptatók:http://www.kepesmotor.hu/ruha_...
SP1 gondolom. méret szín?
Szia!
SP erdekelne!
De nem sürgös.
Úgy néz ki a gp pro elmegy, a thunder még megvan...
Eladó B-star térdvédő.

link

Érdeklődni az adatlapomon lévő e-mail címen tudtok.
Hali!
Ufo Mx nadrág,36-os : 8 ezer.
Oakley Crowbar Mx(matt fekete) : 9 ezer.
Érd.:simoviki@vipmail.hu vagy itt.
Alpin GP PRO XL 20.000
Alpin Thunder M 10.000
Nem tudom. Most van nálam 1 fekete alpin gp pro xl és egy alpin thunder m, ha érdekel. Milyen kellene?
a sisak elkelt.
Szia!

Erdeklödnek,hogy mostanaban mikor rendelsz kesztyüket?
Jól néz ki és S vagy M-es bukót szoktam hordani,de az ilyet muszáj felpróbálni vétel előtt,mert nincs két egyforma sisak!
ok!
Ma melózom,holnap mérek!De net nincs otthon,csak hétfőn tudok választ irni.Ha addig jön vevő,ad oda!
Pestre éppen el tudom juttatni... csak az nekem kb 3 hét kiesés igy vétel esetén tudnám neked oda költségmentesen eljuttatni. De mérd emg a fejed és az enyémhez viszonyitva be tudod mérni a méretet.
200km!Csak oda! Ismerősöd,rokonod,haverod,munkatársad,stb,nem jár mostanában Pesten,Hatvanban,Aszódon,Gödöllőn?Esetleg jövő hó elején Kecskeméten a MAMI-kupán?