ha felveszed és kurvára nem tudsz menni benne akkor jó
nekem az alpinestarban az ujjaim alig tudom egymás mellé pakolni
aztán amikor "bejáródik" kényelmes
de olyan 40es tempóba belebikáztam egy rönkbe(spiccvas kiegyenesedett) akkor sem tört el a bokám
Nem szeretem motoros ruházatban a feltűnősködést.. jobb minél kevésbé feltűnően, vagy feltűnően drágán öltözni, annál kevésbé fog keményen a kelet európai rendőrök ceruzája.
A jó motoros felszerelés véd, egyes elemei nem ütnek el egymástól és egyáltalán nem feltűnőek. Szerintem.
A biztonsági tulajdonságaira lennék igazán kíváncsi, és a minőségére
A nyáron elhatároztam hogy ahogy lehet lecserélem a Berik csizmám, mert ótvarul teljesített bukás közben. Fontos lenne hogy ne tudjon benne csavarodni a lábfejem és a bokám.. magyarán legyen merev mint állat
Sidi Saber is van ugyan annyiért akcióban, mint az előbbi gaerne, de valahogy ez nem néz ki olyan "biztonságosnak"
ilyen a csizmám
nem mai típus de jól véd és nem nyikorog ha épp gyalogolni szeretne az ember benne
nekem az alpinestarban az ujjaim alig tudom egymás mellé pakolni
aztán amikor "bejáródik" kényelmes
de olyan 40es tempóba belebikáztam egy rönkbe(spiccvas kiegyenesedett) akkor sem tört el a bokám
Most úgyis sztrájkolnak az egyetemisták.
Nem lopakodni szeretnék, egyszerűen csak a feltűnősködést szeretem kerülni. Bőven elég feltűnő a magyar rendszám is messze keleten
Egyébként ilyen jellegű barnára gondoltam
Őket nem veszi észre a keleti bakarendőr.
A jó motoros felszerelés véd, egyes elemei nem ütnek el egymástól és egyáltalán nem feltűnőek. Szerintem.
Én utálom a mozgásképtelen merev gipszcsizmákat de az az én bajom.
Tesztek szerint annak ellenére, hogy alapmodel egész komoly darab.
A biztonsági tulajdonságaira lennék igazán kíváncsi, és a minőségére
A nyáron elhatároztam hogy ahogy lehet lecserélem a Berik csizmám, mert ótvarul teljesített bukás közben. Fontos lenne hogy ne tudjon benne csavarodni a lábfejem és a bokám.. magyarán legyen merev mint állat
Azon kívül hogy ez a márka belépő szintű krossz csizmája, mit érdemes tudni róla?
Itt is van egy pár...
http://www.kepesmotor.hu/verse...
aki viszi mind a kettőt, annak az ár alku nélkül kerek 50.