Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Nem tudja valaki véletlenül, hogy honnan tudnék rendelni Berik LP-5927-BK bőrnadrágot?
Ausztriában néztem Wienerneustadtban de pont a méretemben nem volt ez a fajta. Viszont legalább tutira tudom, hogy 54-es kell belőle.
Köszönöm előre is mindenkinek a segítséget.
Szia!

Bármelyik motoros boltban vagy webáruházban, de ha jól rémlik ramírez kolléga is hirdetett itt.
A lényeg lemaradt:
54-es méret =)
Sziasztok!
Eladó vagy cserélhető a kabátom, érdekelne cserébe s-es sisak, 44-es sport csizma, xl-es kesztyű. Természetesen értékegyeztetéssel.
A dzsekiben protektorok nincsenek, már így vettem. a nyaka kicsit megkopott a sisaktól, az ujja a kesztyűtől, de ezeken kívül hibátlan.
2 szezont használtam, de 3000 km-nél nem mentem többet összesen.
irányára 20k
Én meg akkor irigykedem... nagy, bőséges, és gyönyörű az árukészlet
én meg itt vagyok salzburgi Louis-nál..:-)
Nincs mit! A bőr részével semmi gond nincs. A fehér műanyag rész viszont vesztett a hófehérségéből, egy kicsit sárgult, de nem vészes. Szerintem nincs is olyan fehér csizma, ami megtartaná fehérségét. Az első csizmám is fehér volt és akkor megfogadtam, hogy soha többet. Aztán a mostani is fehér. Ha racionálisan nézzük, akkor a fekete jobb, nincs vele annyi baj. Viszont kinézetben a fehér sokkal szebb, nálam emiatt ő nyert.
Sziasztok! Nemrég vettem egy BERIK kétrészes ruhát viszont hiányzik róla a térd koptató! Nem tudjátok hol tudnék beszerezni? :)
Köszönöm a segítséget! Olyat szeretnék még kérdezni hogy a fehér műanyag resz nem sárgul, mattul be? Illetve a fehér bőr nemtőrik meg csúnyán?
Hali!
Csaj részére, szinte új Nicky bőrnadrágom lenne eladó. Ha valakit érdekel, írjon! Köszi!
Nekem most az van, elégedett vagyok vele! Kimondottan szeretem benne, hogy a váltásnak megerősített rész, végig nyúlik az egész orrán. Az előző csizmámnál ez nem így volt és mivel eléggé orrheggyel váltok, ezért ott kikopott. Sétálni ez sem a legtökéletesebb, de nem is arra van kitalálva. A váltós oldalinak, a talpa középrészén, azok a kis kitüremkedések lekoptak. Nem bántam meg, hogy ezt vettem tavaly, pedig Sidi-n és Alpinestar-on is agyaltam.
Sziasztok

Gaerne GP1 ről vélemény?
2013-as Alpinestars GP pro eladó "L" és "M" méretben 58.000 helyett, 28.000-ért...
Tényleg!
Azt nem írtam,hogy nem 20e-ért,sorry...
eladó nagyon szép állapotban lévő 1 hónapot használt Airoh cross bukósisak hozzávaló új scott szemüveggel L méretben 1300g a súlya
ár 25 000ft fix
Eladó:
Alpinestars Black Label (XL)
Akito desert (kordura, XL, nadrággal együtt)
Roleff (kordura, XL, nadrággal együtt)
Nolan N84 (2db, L, M)
Kesztyű (Keprotec, XL)
45 az nem bazi nagy, pont a méretem.
amúgy igen, érdemes külföldön megnézni...vagy ebay.
Sziasztok!

Keresek fekete női cszmát 38-as méretben!
Sziasztok!
Vannak olcsó eladó motoroscuccaim, ha érdekel nézd meg weboldalam. Ime egy kis ízelítő képekben.
http://hasznaltmotorosruha.hu/