Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sok helyen lehet kapni, pl www.hjc.hu
Sziasztok!
Tudnátok nekem segiteni egy speciális ügyben?
Van egy Shark S800-as sisakom és elhagytam belöle egy alkatrészt :(
Ez egy olyan orrtakaró szerüség ami tereli a párát a plexitöl.Kivehetö és sajnos ha nyitott plexinél rosszul fogom meg a sisakot ki is esik.Na legutuljára is igy történhetett. Nem találom sehol :(
Van cikkszámom is róla,de nem tudom hol lehetne venni/rendelni ilyet.
Elöre is ködzönöm a segitségeteket!
NA és azaz a zárt bőr kabát termó bélésel az miylem emleg nyáron?
Scorpion a Louis oldalán van.
...ha nagy fejed van, ajánlom szeretettel kedves Uvexem, lásd lentebb....
Mi a sz..r az a Scorpion? Nagy Design biker vagyok, de erről még sosem halottam...
Túl sokat akarsz.

Létezik zárt bőrkabát, thermo béléssel, hideg időre. Létezik egy-két szellőzővel ellátott és létezik teljesen lyuggatott nyári kabát. Ami jó nyáron az nem jó télen...
Köszi.
Még nézelődöm, ami még szóba jöhet: Suomy Spec1R, Scorpion EXO700. Van valakinek tapasztalata?
Kb 55-65 ezret tudnék most bukóra szánni, ha van valami jó tippetek, ne kiméljetek.
hello
Van valakinek eladó (kb.:44es) csizmája Debrecen környékén (100km) és kesztyűje (10es)?
Ha van E-MAIL-t ÍRJ!
mosolygod@gmail.com
NA tom hogy ha kiveszem a bélést akkor vékonyabb de attól még baszott melegem lesz már ha oylan fazas 25 fok volt mint mostanába meg a levegő is meleg volt már kezdett melegem lennei és még nem volt oylan ú de mleg hogy szinte még a menetszét is füt.
Persze hogy létezik, úgy nevezik hogy kivehető béléses
Nincs ilyen termék.
HEllo
Tuna valaki ajánlani 4 évszakos kabátot de télleg négy évszakos legyen amit lehet használni nyáron kánikulában akkor sincs melegem benne és télen hidgebe ! Létezik iylen kabát?
3488-es hozzászólás(om)...
Sziasztok!

Új vagyok itt, de látom nagyon vágjátok a témát, kérdezni szeretnék.
Bukót szeretnék venni, nézegettem a Nolan sityakokat, az anyaguk Lexan. Pls. help, ez milyen anyag?
Köszi mindenkinek.
Üdv
vadi-vadi új ! 60"-as . 18000 hut ft , postázva is !
Köszönöm az infót. Hétfőn felhívom,futok vele egy karikát!
Nem baranyában van ,de állítólag ő varrja, elég jól ezeket a cuccokat!
mármint?
Kacsa!
Sziasztok! Én most vettem egy sityakot, nagyon meg vagyok vele elégedve. Mivel csak egy kis 250esem van, nem akartam túlzásba vinni a sisakvásárlást, arról nem is beszélve, hogy tanulóként nem sok pénzem van, ezt is a kis spórolt ösztöndíjamból vettem.

Lazer Tornado GL
Típus: Integrál, zárt bukósisak
Felhasználási terület: Utcai és versenymotorozáshoz
Sisakhéj: I.M.A.C. kompozit
Csat típusa: egykezes gyors csat
Sisak belső: Morpho system, kivehető, cserélhető és mosható bélés
Plexi: - karcálló
- dupla görbület (jobban ráfekszik a plexi a sisakra, áramvonalasabb)
- párásodást megakadályozó Pinlock rendszer (duplaplexi)
- széles látótér
- gyorsan nyitható és cserélhető

Szellőzés elöl és az állnál, valamint hátul. Ez az egyedülálló szellőzőrendszer úgy lett aerodinamikailag kialakítva, hogy mindhárom szellőző kinyitásakor turbulencia keletkezik és így nemcsak átáramlik a levegő a sisakon, hanem "beszívja" azt. Ezáltal intenzívebbé válik a sisak levegőzése, "hűtése".
Különleges felszereltség:
- RBS rendszer
- kivehető orrvédő
- az állnál kivehető rovarháló
- festett lakkozott
- kopásálló fényezés
- sisakzsák
Szabvány ECE 22.05 - DOT - AS 1698
Választható méretek: XS-XL-ig (XXS és XXL méretek csak a metál fekete GL, fekete-szürke Tribal és matt fekete-szürke Karma modellekben)
Súly 1450 g (L-es méret)

Mindezt elvileg 42ért árulta a pinkmotors, de egy akcióban a felére csökkentette az árat, mivel kifutó széria. Én nyíregyházán a motorportban vettem 21900ért. Ennyi pénzért szerintem a legjobb választás volt!
Balesetmentes motorozást!
Honda márkakereskedésben.
Csáo
Tudnátok nekem abban segiteni hogy Repsol-os bör ruhát hol tudnék venni?
igen a sarkánál fogva vettem le ,és a kezemben maradt a proti nekem is:) vigyázni kell rá,viszont ennyi pénzért nagyon megérte...
...vigyázz, mert én az első napon elhagytam a sarokprotit. Ez picit idegesítő, igaz sokat gyalogoltam meg toporogtam benne. Ha Neked is pótolnod kellene, akkor asszem 4 ropi körül kapsz egy 2-2db-os koptató + sarok szettet a Superpole-nál (nem pedig a Camponában).
Huh, bocs, egy kicsit későn irtam vissza, de közbe elmentem melózni. az ár: nos 25ér hirdetem(itt is fennt van az aprók között), de szerintem meg tudnánk egyezni. ott találsz telefonszámot is, meg itt a mélcimem is: nemeth.gabor20@chello.hu