Köszi hogy érdemi véleményt is kaptam cégre, nem csak a "gagyi kínai ".....
Egyébként még nem próbáltam csak láttam amikor mást kerestem, de engem is a külseje fogott meg.
Azt hiszem csak megnézem még egyszer, de most már tudom hogy milyen szempontok szerint legyek különösen kritikus !
Kényelmetlen, fapados sisak. Elméletileg francia gyártmány, autóik kényelméből kiindulva csalódás volt, de az is lehet, hogy csak az én fejformámhoz nem passzol. A 949 képen is és élőben is nagyon tetszett, semleges sisak bármilyen színű motorhoz vállalható és a fényezés minősége is szép, de a párnázása elég gyenge.
Valaki jól fog járni! Barátom kinőtte, ruha fele, még most látott elsőnek embert, mikor felvettem és a kép készült!
KABÁT NADRÁG CSIZMA KESZTYŰ 50.000 FT!
eladó 4 évszakos cordura ruhám, keveset volt használva sérülésmentes , minden patent cipzár működik , beépített protektorok és vesevédő,össze cipzározlható a nadrág és a kabát, kivehető bélés, kivehető eső bélés, sok zseb , fekete és szürke színben, nagyonsok állítási lehetőség , minden kérdésre szívesen válaszolok, méret kb 170-180cm 70-85 kg , ár 45 eft .06203452964
Hú ez szomorú, mert pont a külső alapján akadt meg a szemem ezen . Igazából egy nem csicsás, napszemüveges enduro - esetleg zárt sisakot keresek ezen az áron de mást nem találtam. Sőt az egyik helyi motorosboltban kifejezetten nem ajánlották az ilyen típusú sisakokat ( mármint az enduro-supermoto )
Szia
A kelomotorban akartam venni sisakot egy ismerosomnek.
Megkerdeztem a sracot a boltban melyiket vegyem 30 ezer korul. Hjc vagy nox
Azt mondta a noxot felejtsem el, picit jobb mint a lidl-s...
Üdv ! NOX bukósisakot ismeri valaki ? Sehol nem találok róluk infót !
Elsősorban az N731 cross/supermoto vagy N940 típus érdekelne !
Elég jó áron van, 125-ös enduro-ra kellene . Itt találtam :http://www.kelomotor.hu/sisak....
sziasztok eladó sidi fexforce cross csizma KTM sárga színben , bokacsuklós, keveset volt használva, csak aszfalton, 44 méret , karcok vannak rajta, de a képek magukért beszélnek , doboza megvan .csere esetleg veterán kerékpárra .... ár 30 eft
Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni, bukó ügyben. Kinéztem egy HJC TR-1 Mark típusú bukót, 40.000ért potyálják, ami nem számít valami drága kategóriának leírás alapján viszont elég jól felszerelt
"beépített, könnyen kezelhető napszemüveg, cserélhető lencsével, 2 rétegű, könnyű APC (Advanced Polycarbonate Composite) ötvözet héjszerkezet, szélcsatornában tesztelve, szélzajmentes kialakítás, többpontos ACS szellőzőrendszer (Advanced Channeling System), átszellőzőkkel, "SILVER COOL" nedvszívó és szagmentes, kivehető és mosható antibakteriális belsőrész, amely biztosítja a belső párnázat szárazon tartását, kényelmes, stabilan tartó és cserélhető arcpárnák, a cserélhető arc és fejpárna miatt a méretek módosíthatóak, dupla plexizárral rendelkező, zárható, párásodásgátló plexi, UV védelemmel (HJ-09 Anti-Fog), gyorskioldós sisakcsat, kivehető orrmaszk, bogárháló, sisakzsák"
Mi a véleményetek róla, esetleg valakinek van róla valamilyen tapasztalata? Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Valakinek eladó Shoei vfx-w sisakja S/M méretben eladó?! Kicsi hiba belefér csak a védelembe ne gátoljon vagy Airoh Aviator sisak ugyan ebben a méretekben!?
Ára: 50-60körül szánok rá!
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...