Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, megnézem.
Ha jol emlexem a kelomotornal vettuk..
Próba nélkül tudom, hogy jó lenne, mert XS-es méretből már többet próbált és csak egy picivel volt nagyobb a kelleténél. Szóval, ha eszedbe jut hol vetted légyszi írd meg. :)
Szia
ha pesten jartok nekem van egy noi xxs, probalni gondolnam es ha jo addigra eszembe fog jutni hol vettem
Sehol se kapunk az asszonynak XXS-es kesztyűt. Valaki látott már ilyet vagy ez csak katalógusban létezik? Általában webshopokban még csak csak ki van írva ez a méret is, de természetesen a boltban 1 db sincs belőle és rendelésre mindig azt mondják, hogy bizonytalan.
Aki segít eladni és el is adja,annak 5000 f-ot adok "ajándékba".
85.000 ft a ruha ára,55-65 kg-ig jó és maximum 170 cm-ig. Emblémák levehetőek róla,így fiúnak is jó lehet.
Szia. Suzuki bandit 600-as avagy Honda Hornet. Gyakran fogom használni heti 2-3 alkalommal túrázásra. Időtől függően egész évben szeretnék mert Dél-Angliában lakok és itt nincsenek nagy hideg telek. Új ruhát szeretnék és árban nem mondom ,hogy bármennyi lehet ,de a legfontosabb ,hogy a legbiztonságosabb. Ruhát max 250e-ig, kesztyűt max 40e-ig, bukóm,csizmám és gerinc protektorom már van.
szia.

BP 3.-ker
szia

első kérdés: milyen motor, hol használod, mennyit és mikor mész évente(egész évben vagy csak főleg nyáron stb)
második kérdés: mennyi pénzt szánsz rá
harmadik kérdés: használt vagy újban gondolkozol

mielőtt bárki hasznosat mondana..
Szia, merre vagy?
Sziasztok Motorosok! Teljesen kezdő motoros leszek és nagyon fontosnak tartom a biztonságot, ezért elsőnek ruhát és védőfelszerelést szeretnék beszerezni. 2 részes bőrruhán gondolkozom ,de nem vagyok benne biztos ,hogy a mai bőrruhákban az összes protektor cserélhető-e? Illetve ,hogy mivel járok jobban... ha veszek egy protektoros inget amibe több protektor van pl. ilyet (linkeltem) és ezt veszem a bőrkabát alá.. avagy ha csak cserélem a bőrkabátban lévő protektorokat.. Valaki tudna nekem ebbe segíteni ? Előre is nagyon köszönöm!
Dainese 50es 2 részes eladó. Szép állapotban, a 2 vállán van 1 kis kopás.
[url=http://www.jofogas.hu/tolna/Dainese_50es_ket_reszes_bor_ruha_25559696.htm?first=1[/url]
Ha hatvanig el tudnàd hozni addig fel mennèk!de nekem a 75 sok!50 èrt vevő vok rà ha jò ràm ès hatvanig le tudod hozni!100%!
Szia, 56cm-nek mérem a fejem úgyhogy papír forma szerint is az S-es kellene.
Pénteken járok Bp és Gödöllô környéken!
Hù jò messze!èn salgòtarjàni vok!
Bács-Kiskun megye, Baja
Hejileg hol van ez?
180e Ft volt az új ára! Kevesebb mint a feléért odaadom: 75e Ft! Tényleg kifogástalan állapotban van!
Èrtem ès mennyièrt adnàd?ha jò àrat mondasz meg veszem!
En sem vitazom csak pont az ellenkezojet tapasztalom.
en jo sisakot vettem osszekeversz vkivel nekem nem szoritja a fejem
Szia!

Boccs NXR és nem NSR, DE nem vitatkozni akarok veled!
Én is most vettem egy GT-Air.t (nekem hosszúkás a búrám) és tökéletes, a NXR az kerek (golyó) fejűekre van! A pardi motorsportnál vettük , Tőlük van az infó! Azért szorítja a kis buksidat, mert NXR.t kellet volna választanod!
Szia
a javaslat nem oly pontos, mivel igazi szep kerek fejem van es a gt-air lett a jo az nxrt egy hosszukas feju ismerosom vette meg..
Szia!
A Spidi 58as ruhámat ajánlanám figyelmedbe!
Üdv