(adatlapodat töltsd ki)
ennyiért szerintem ez a legjobb, ami kapható, vagy AC11.
akkor ér ennyit?Nekem Grex -em van, de rongyá nyűttem a belseét.Gondoltam ha veszek,akkor vmi megbizhatót, igaz én nem döngetek 200 fölötti seb. tartományban,kisebb sebességnél is lehet szerencsétlenül landolni.Már tényleg szakítok időt a vételre
Remélem nem csúszol el sose cordurában és nem tudod meg mi a külömbség...
Ha felveszel egy bőr cuccot, és jó a méret, olyan mintha a második bőröd lenne, tök kényelmes benne motorozni. A cordura csak nyűg lesz rajtad. Hidd el, én is cordurát vettem most magamnak, azért tudom mit mondok. Kurva meleg még bélés nélkül is, állandóan beleizzadok. Ráadásul nem az a top felszülős, és így néha még igazgatni is kell vezetés közben. Csak akkor nincs baj vele ha összecipzározom a nadrággal. De ilyen melegben meg a cordura nadrág felejtős téma. Marad a farmer, alatta proti. (munkábajáráshoz)
Bőrkabi az 10 év múlva is bőrkabi. A cordura meg a textil már koránt sem biztos. Nézd meg a spool bőrdzsekiket pl, tök jól néznek ki és még az áruk sem vészes.
Egyébként nyáron minden meleg lesz, akár bőr, akár textil.
Ja és felejtsd el hogy most csak motorozgatok 50-el a vassal
1-2 hónap múlva már belefogsz csapni párszor a lecsóba hogy érezd hogy motort vettél nem biciklit.