Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lotyoghet picit sem, szinte biztos, hogy nagy rad. Pont hogy kicsit szuknek kell lennie, akkor jo. Rendeltess veluk S-est, es csereld ki! A HG-bol van, vagy itthonrol?
sziasztok .. nem rég vettem egy HJC FG-14 es bukót .. jó meg minden de nemtudom hogy a méret is jó e.. M-es mértet rendeltem az a gyár szerint 56-57-es fejre jó (nekem 57es) és egy ici-picit lötyög a fejemen(de tényleg picit talán már ennyi kell is) meg a csatot teljesen is "behuztam" ameddig csak lehet és a csat pántja meg az állam közé épp befér az ujjam Szerintetek akkor ez nekem nagy lenne ? lehet ehhez a bukóhoz kissebb méretű bélést venni ? lehet hogy az megoldaná a problémámat nem tudom. Az a gáz hogy nem volt már S mértü a boltba pedig ki akartam volna cserélni persze..
üdv.

http://www.hein-gericke.com/uk...
Szerintem SG10 lesz belőle, azt is használtan és kiderül hogy mit bír. Úgy sem kenem még neki. És van valami oldal ahol használt cuccok vannak a képesmotoron kívül?
Azért nincs semmi baja, mert 6 éves! Ismerősök mind az utóbbi 1-2 évben vették a Fox cuccaikat amik szétestek pár hónap alatt.
Gyönyörű állapotú fekete full keményprotektoros bőrruhám Suomy 2 részes 54-es 80EFt,
Suomy Bargy design bukóm M-es 59-60cm fejkörméretre 25EFt,
Orina XXL-es nyári dzsekim rövid fazonú 20EFt,
Suomy esőruha L-es rejtett kesztyűs 7EFt.
GD!
Van Fox cuccom és semmi baja, mondjuk az már 6 éves mez! Én is csodálkoztam, meg azon is h egy Axo boxer szétesik egy év után, de jobban vájátok mint én. Köszöntem a lelki támogatást :)
Hello !
eladó egy polisport cross mellvért és egy Wind cross mez csak pár alkalomal használt ! az ár 15000Ft (10000Ft a mellvért, 5000Ft a mez )
full gerinc protit és megrendeltem a belevaló ütéselnyelőt is. De az nem védu az alsó csigolyákat, ezért a full proti.
Sziasztok !
Ha valakit érdekel egy Lazer MX-6 pro sisak (20.000,-) S-es méret és egy UFO shockwave protektor (12.000,-) akkor emailben megtalál. A cuccokat pár alkalommal használtam kifogástalan állapotúak, képet küldök ha kell.
Pont az Axo meg a Fox az ami nem hullik szét (mondjuk a Fox-nak a ruháira az utóbbi időben sok panaszt hallottam, de az egy másik kérdés)!
Amit én tuti _nem_ vennék: W2, Diadora.
Elméletileg lehet bele pluszban rendelni ütésre keményedő protektort. Azt használod vagy full gerinc protit külön?
nekem bejött, de ez alá is hordok egy gerincprotit.
Kösz a helpet. Valószínű megvesszük.
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Cross csizmát akarok, de nem tudom milyet vegyek.
Azt hallottam az Axoról és a Foxról, hogy hamar széthullik. Nekem utca/terepre kell valami
masszív csizma. Akinek van tapasztalata pls segítsen, h Novogar, Oxtar, Gaerne bírja jobban, esetleg más?
Köszke!
Nekem ilyen van. Eddig bevált.
Kényelmes és jól szellőzik.
Ezért az árért szvsz a legjobb amit kaphatsz!
Macit kérdezd, neki ilyen van.
Hl!

Lenne egy kérdés. Erről a cuccról ki mit tud? Másik gerinc protektorral?

Spool ESTORIL
kétrészes bőrruha
http://www.kelomotor.hu/spool_...
sziasztok!

Van egy eladó kabim (185/65 vagyok, de nagyobbnak is jó) full proti, bőr, imet, hibátlan kb 15x használt.
Kép mellékelve, ha érdekel vkit msn a lapomon.
Kivehető protik, és kivehető bélés!
45ezer volt, most 20ezer!
Sziasztok!

Van pár eladó vadi új cuccom, amit tartozás fejében kaptam:

Bering Cobalt XL fekete cordura kabát
Bering Columbia XL fekete cordura kabát
Alpinestars GPU Suit egyrészes 58-as méret
Corax bőr kétrészes 50-es méret
Wintex kétrészes bőr 54 kék-fekete
Champ bőrkabát kék-fehér-fekete 52, 54
Champ bőrkabát piros-fehér-fekete 50, 56
Orina női cordura fekete XS

Ha valakit érdekel írjon üzit (zsubaby@hotmail.com).

Üdv

Zsu
A formája olyan csak a minta a hátán... De asszem Dugless vagy h kell irni! Nah mind1 képen látszik h milyen
ez a dzseki 100% nem mondial, talán a nadrág még az :)
Nem a legjobb a minőség de a léyneg látszik
Van egy Shox ruha (asszem mondial) A Kabát M-es a nadrág L-es méretű (koptatók nélkül)! Újszerű állapotban!Kb.: 170-180 cm-es emberekre jó! Ár.: 45ezer ft
Azt hittem a GasG-odon van már egy jó remus! kéne még egy, te kis telhetetlen...
nem adod el a remust a mocidról?