Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arra lennék kíváncsi,h a decemberi,karácsony előtti akciok a jobbak,vagy még ennél is nagyobb akciok vannak január-febr. környékén?
nem, nekem ez a két sisakom van most..Nincs most pénzem Shoei-ra. De amúgy is ARAI-t vennék, annak a színvilága tetszik. De nem bánnám a SHOEI-t se
Ja és ezek is replikák. Ben Bostrom és Manuel Poggiali, azt hioszem nem kell bemutatnom őket
nem csak volt? Azt hittem lecserélted.
Nekem Suomy-m van
Vagy egy olcsóbb kategória, de ezek is üvegszálak. Nekem ilyen sisakjaim vannak. Kényelmes, könnyű,de nem hangos, az egyik legjobb ár/érték arányú sisak. És ez is lesz akciós!
Te Suomy mániákus. Pedig neked is Shoeid van!
Ha már Randy is ajánlott, bocs Randy, de tudok jobbat
Sorban: Capirossi, Ruben Xaus, Steve Martin (nem a színész ), Tamada, Toseland
Mind replika, és most 80 pénz, tuti lesz akciós ára télen!
na mondjuk minél könnyebb a sisak annál hangosabb.
AGV, LAZER, UVEX, ezek túl hangosak, szélzajosak.
Ha kicsit tudsz várni, most kezdenek leértékelődni a sisakok. Mindenhol lesz akció!
És az örök tanulság: Nekem egy év alatt volt AGV, amiben összetörtek, megvédett, de iszonyat huzatos volt. Volt HJC-m, lecseréltem, mert 170-nél elkezdett csúszni a tarkóm felé
Most Shoeim van, és soha többé nem veszek mást. Kényelmes, olyan, mintha a fejemre öntötték volna.
mi az összetétele? Csak az számít.
Csak egy ötlet: Lazer FiberPro? Az is ennyi és igényes kidolgozású sisakok. Nekem ez a személyes kedvencem:
Nekem AGV Ti-Tech van, őszíntén szólva kicsit csalódás volt, elég szedett-vedett módon van összerakva ahhoz képest mennyibe kerül.
Jaja,nekem a súlyom miatt nincs ilyen gondom De majd úgyis kinövöm,csak eddig kb 5000-et mentem 125-tel,ezért elég még max 2 szezonra. Hát a felépülés nem volt rövid,de amit tanultam belőle,hogy megfelelő felszerelés nélkül SOHA! Meg,hogy jobban megnézem legközelebb,h kapok-e elsőbbséget.
sziasztok srácok az lenne a kérdésem h. most szeretnék bukót venni néztem 1 agv t 60ért(80-ról leértékelve) és 1 uvex et 60ért 90ről leértékelve(yamahánál) pontosan nemtudom h. milyen ennek a tipusa (de mind a kettő sportmocissisak) hogy mi a véleményetek télleg túl drága az agv ahhoz képest amit tud és hogy nem basznak e át azzal az uvex izével amiről őszintén én még soha nemis hallottam,de állítólag pro sisak.
Na ennyi évesen én is kb ennyi voltam. Most már 90 körül mozgok, nekem kevés lenne a 125 cm3, nem indulna el alattam
Na áruld el hogy hugod cicijét tetted be képen
Hát a motorbalesetedet sajnálom, de ha felépültél belőle akkor nincs gond. Tanulsz belőle..
Na dönteni én is szeretek
Gyúrós csávó: 65 kg 125ös meg azért mert volt 16 évesen egy nagyon csúnya balesetem,azóta kihagyás és nem kellett még nagyobb. Mellplasztika
azért annyira nem mennek, én inkább döntögetni szeretek
Pályán száguldozni a legjobb
Ne etess hogy félsz, azok a motorok is mennek mint a megveszés
én félek száguldozni, inkább pályázni szeretek
Na ne etess már hogy egy gyúrós csávó egy olyan kis motoron feszít, mint majom a köszörűkövön
Nem tudtam hogy van már férfi mellplasztika is
Pedig ki kellene, én is többfajtát próbáltam, sok jó dolog van...
Nem De erről nem sokan hiszik el,hogy nem nőé Meg,hogy nem koksz