Akkor nekem olcsobban szállitanak.nekem elég sürgös lenne.nem is az a pár euro érdekel igazán csak azon agyalok hogy Puma legyen-e vagy XPG vagy TCX vagy Vertigo
Hát nézd. . küldtem nekik a mailt, többek között h Forintban lehetséges-e a kifizetés, azt meglátjuk mi lesz. Nekem nem égetően sürgős, bár mostmár teljesen összetöröm magam a terepmotoron. . :D
1-2 napot tudok még azért várni..
De tudod mit? Megrendeled a cumót, azt majd dumcsizunk, ha rábasztál meg nem rendelek . . :D
Na, amúgy ha UPS Hungary-t választod akkor 10.9-et ír nem 7.9-et.. Szal nem igazán vágom hogy is van ez akkor..
Hát irhatsz nekik de mit akarsz kérdezni?ezt hogy hogyan történne ez az egész egy vásárlás során?amugy sztem 2 nap mire válaszolnak mivel hétvége van.de ha házhozszállitással rendeled meg nem tudnak nagyon kicseszni veled mert nem áll benne a pézed.sztem az nem zsákba macska. meg az hogy most 9 eu vagy 14 sztem tök mind1 (2250 ft vagy 3500 ft).
Nemtom norvégiába hogy vannak ezek a vámos dolgok,de mo-ra megy az 50$ alatti vételár+ajándék,és átcsúszik minden.. Pont a legdrágább amit vettem béjről,az alpin vector akadt fenn..kértek számlát,pedig a dobozban benn volt az eredeti,535$-ról.. kiállítottam nekik 25$-ról,elfaxoltam,1 nap múlva reggel 6kor ébresztett a postás a csomaggal,s nem kellett fizetnem semmit
És szorozd be 250 el mert most csak annyi az euro vagy még kevesebb.de azt mondták hogy nyilván csak átutalással lehet fizetni bár én láttam ott hogy kp-val is lehet a kiszállitáskor.de ez nem 100 hogy nekünk is:-)
Sztem csak az akcios termékek olcsobbak mint itthon de azok nagyon.én ugy vettem ki hogy Mo-ra 9 euro a szállitás plusszba az árba.regisztrálj és rakj be vmit a kosaradba és kiirja h mennyi lenne.
Hali! Lehet kéne ez-az: sisak, szemüveg, kesztyű, térd, könyök ilyenek. Csak az árakat először át kéne futni rendesen. Meg ezt a kiszállítási költséget nem tudom még hogy van..
1-2 napot tudok még azért várni..
De tudod mit? Megrendeled a cumót, azt majd dumcsizunk, ha rábasztál meg nem rendelek . . :D
Na, amúgy ha UPS Hungary-t választod akkor 10.9-et ír nem 7.9-et.. Szal nem igazán vágom hogy is van ez akkor..
ha meg tod nyitni.énmost erre izgultam rá.már beraktam a kosaramba h megmutassam.