Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.spirro.hu/catalog/i...
Nekem ez bejön!Múlt héten próbált egy ilyet és szerintem frankó!
Jól néz ki a titán koptató a vállnál!
http://kelomotor.hu/frame.htm
Még ezt a kabátot próbáltam!
Szerintem be is szerzek majd egyet!
De inkább az elsőt!
Sziasztok!

Megkérdezném kinek mi a véleménye,tapasztalata a következő Suomy bördzsekiről?
szerintem azt is érdemes megnézned mielött megveszed a cordura kabátot , hogy van-e benne szél álló membrán réteg, ha most télen is akarsz menni akkor mindenképp legyen benne valamien záróréteg Z-liner, Sympatex vagy valamien másik, mert annélkül akármien vastagnak is látszik a kabát ugyis utat talál magának a szél és a víz és hamar áthűlsz. Én egy olcsóbb louis-os LOUIS 70 FASTWAY JACKE-t használok van benne Z-liner réteg és van hozzá kivehető bélés is , még bélés nélkül sem fázom benne manapság sem, míg szüleim akik régen vették sokkal drágábban a cordura kabátjaikat azokban nincs és vacognak a motoron :). Amugy a hátránya viszont az az én kabátomnak is hogy jobb időben viszont elég ha fél percet állok a lámpánál vagy városban lasabban megyek és dől rólam a víz:) én nyáron veszek is egy könyebb, vékonyabb darabot mondjuk egy olyan roleef amit linkeltél nyárra tökéletes is lenne, de az télre nem való.
Néztem Frank Thomas cordura kabátot!
már 17900Ft-tól van akciósan!Protektorral!
na sikerült fölpróbálni életem első bőrruháját, szerintem az 58as az én méretem ha valaki tud ajánlani használt 58as ruhát, lehetőleg valami márkásat 50-80eFt körül, akkor szóljatok
köszi
üdv, Robi
ja még azt kifelejtettem, hogy én 97 kg körül vagyok és 182 cm. rám jó, de alkattól is függ. és a protektor Pilisen van.
sziasztok van egy eladó Soul Race protektoringem, amit el szeretnék adni, jó állapotban van, a hónalja alatt van egy kis szakadás, könnyen meg lehet varrni, amúgy elég jó álapotban van, kulcscsontvédős, levehető gerincprotektor, állítható a mellrésznél, alkarnál is., hálós anyagú, már egy párszor megvédett
ha érdekel írj vissza, vagy hívj ezen a számon: 0620/ 8030809
Postai utánvétel megoldható, az irányár 17 000 Ft. alkudni lehet.
Sziasztok!
Női versenyruha érdekelne vennék, elég kicsi méretben, + csizma is kéne speed!
Sziasztok.
Van 1 ELADÓ HARLEY-DAVIDSON FXRG kabátom.XLméretben.Kivehető,külön hordható bélés!
100000 ft.
A Roleff nem rossz marka. De ez egy eleg vekonyka kabat, max nyaron tudod majd hasznalni. Lehet egy kiveheto termobelesessel jobban jarnal.
jaja fajin sztem a bukó nekem is olyan van
Ezért már arany bevonatút is kapsz.....
Jóvan...vagy ha erre(pesten) jársz...barátnőm megmutatja....
Üdv.
A Parilla is 30 körül árul Suomy cordurákat...
Meg az IMET-ben is szoktak lenni cordurák hasonló árakon...
Szia Pohi!

Irtam mailt! Üdv.
Mindegy mit csak ne shox-ot az egy tetű szar és undorító
Kösszke,megnézem
Ehhez mit szóltok?
link
a superzoneba van most 1 halom akciós berik, meg arlen ness cordura kabát 30-ért és azért azok nagyobb nevek mint a shox, szal annyi pénzért...
Sziasztok!
1 hét múlva húzzák a fülem,és ma szüleim előálltak vele, h kapok egy motoros dzsekit
Motoros újságba fater mutatta a Shoxnál van akciós mondial dzseki 20-ért, de nagyon sok rosszat olvastam róla,nemcsak a boncterembe. Meg én cordura dzsekit szeretnék, h ha elkap egy kisebb zuhi ne ázzak be (kívülről ).
Nem tudtok ajánlani, linkelni vmi kis cordura dzsekit, 30 körül,mert beszállok a maradék 10esemmel
Tudom nemkönnyű ilyen olcsót, de drágábbat nemtok
Használt is kilőve,egyrészt nemszeretnék,másrészt meg szüleimnek gázos lenne most h egy használt dzsekit adjanak
Szval ha vhol vmi jókis akciós cordura dzsekit láttok, lécci gondoljatok rám , dobjatok egy linket. Köszike
Az a baj,hogy itt nem igazán tudom hol lehet sidi csimma...hjaajjj nem egyszerű.Na még átgondolom,aztán legfeljebb ha hazajösz No-ból akkor nyélbe ütjük az üzletet,persze csak ha meglesz még.Mert elméletileg Karácsonyra akartam meglepni magam egy csimmával és ha most ezt megvenném,akkor nagyon lenulláznám magam. De mondom 7végéig átgondolom és jelentkezek.
Bukót vennék,pénz nem számít!
email/msn: suzuki.robi@hotmail.com

köszi a segítséget amúgy
Teljesen új, sose volt használva. Képet csak holnap délelőtt tudok feltenni, ha az úgy jó neked.
Szia Robi! Irsz egy uzit ruhaugyben? Vagy ha megadod az elerhetosegedet, irok.