Én most vettem XPD XP5-R csizmát és nagyon megéri mert le van akciózva.Az meg , hogy vannak nála jobb minőségű csizmák az oké de azt ne felejtsd el , hogy ez a csizma tavaly 74 rugó volt és az már árát tekintve felsőkategória.Ennek belső bokamerevítője is van.Szerintem nagyon jó csizma főleg ennyi pénzért.
Szerintetek melyik csizma érné meg legjobban ár/érték arányt figyelembe véve? XPD XP5-R 38900.- ért, vagy Forma F1 ennek a pontos árát nem tudom de valahol 30-35, legrosszabb esetben 40000.- Ft.
Tudom a Sidi Vertigo Corsa, és a Puma 1000 jobb védelmet nyújt, de ezek sajnos nekem drága holmik!
Vita lezárva, de előtte két dolog.
Azért azt a "rászabás" dolgot sem kell túlmisztifikálni, nem tesznek semmi egyebet, mint amit Cölöp úr is megcsinál bárkinek... Nem kell itt szélcsatornára meg saját faszra kiöntött szuszpenzorra gondolni...És az alapanyag sem több, mint a gyártó egyik top ruhája.
A másik, hogy szerintem nüansznyi a különbség egy top és egy belépő ruha között, ha komoly cégekől beszélünk. A kenguru nem erősebb a marhabőrnél, csak könnyebb picit és a turbó perforált meg impregnált ruci sem lesz se szebb, se biztonságosabb, csak kicsit javul a komfort. Ugyanaz a szitu mint a sisakoknál. Ha teljesíti a szabványt, mehet. 1-1 százalékot lehet javítani egy vállon kívül elhelyezett titán koptatóval...stb, de az alap az ellenőrzött folyamatosan jó alapanyag és a varrás minősége, a többi parasztvakítás sztem...
Nem mehet mindenki ugyanabban a ruhában. És az sem lehet tudni hogy pl. a Dainese vagy az Alpin egyáltalán kit akar támogatni és kit nem. Itt nem csak azon múlik hogy valaki milyen gyors, rengeteg máson még.
Egyébként nem mondtam egy szóval sem hogy nem jó az a ruha, de hidd el más az amikor rászabnak valakire valamit egy egy alakalomra, mint amikor valaki bemegy a boltba és próbál egy magáravaló ruhát találni ami mindenben kielégíti az igényeit.
Ja és az egyedi darabok és a tömegtermékek közt is van különbség.
Nagyjából kétszázmillió emberből egynek van lehetősége teljes szezont nyomni a GP-ben. Ezek ugye nem ügyetlen gyerekek már csak a fenti szám miatt sem....Őket kurvára háborgatják a gyártók, hogy ugyan menjenek már az ő cuccaikban némi apróért... Azt gondolom, egy Dainese vagy egy Alpin simán támogathatná DiMegliot és Iannonét is és gondolom meg is tettek mindent ezért, de ők valamiért évekkel ezelőtt a Clovert választották...
DiM ugye vb lett, tapossák egymást a rucigyártók és hidd el nekem: nem fog jövőre váltani! Gondolom valamelyest kényelmesnek és biztonságosnak tartja a Clovert...
Ezekből én azt vonom le, hogy bizony a Clover jó cucc.
(Szerző nem a motoroázis alkalmazottja)
Szia! Szűkíteni kellene a kört. fontos a méret és gondolom ez a 2 típus érdekel. Az egyik van usában az első a másik nincs. Ha megírod az e-mail címemre a pontos méretet holnap este utánanézek. Most értem haza reggel 8-tól balesettől, holnap reggel 8-ra megint megyek és még nem fürödtem nem ettem, ha nem baj most nem böngészek utánna, hiányos infó alapján. De olyan 95.körül lehet vagy több mert nagyon új tipus a camino. Jobban jársz egy 120-as x-spirittel, meg az gyorsabban itt is van valamint kivehető béléses nem csak az arcpárna kivehető mint az xr-1000-ben.
Azért mert valaki nyert már Clover-ban futamot az egyáltalán nem jelenti azt hogy az egy jó cucc. De mást sem.
Ez csupán egy tény. Se több se kevesebb.
A két rájdert nem ismered, vagy arra gondolsz, hogy Ők spéci cuccban nyomják? Csak azért írtam le, mert páran nem ismerik a Clovert, holott 125-ben agyonverték a világot
Tudom a Sidi Vertigo Corsa, és a Puma 1000 jobb védelmet nyújt, de ezek sajnos nekem drága holmik!
pinkmotors oldalán akciók menüpont alatt a legelső sisak!
Lazer Tornado, bogárháló,orrvédő, PINLOCK, gyorszárasplexi.
22.320 Ft ! Máshol néztem ,olyan 50 ezer kategóriás sisak
Egy ilyesmi jólenne sztem nekem.
Vélemények?
Érdeklődni: cressida77@freemail.hu, 06202500038.
Vagy Sidi túra csizma. link
Utolso darab, vadonat uj, (egyszer sem volt senki laban) 44-es Sidi Vertigo Corsa Air, ha valakit erdekel 65E Ft-ert elviheto.
Valaki ismeri, estleg van neki ilyen csizma? Erősen gondolkodom rajta...
http://www.yamahamathe.hu/webl...
Azért azt a "rászabás" dolgot sem kell túlmisztifikálni, nem tesznek semmi egyebet, mint amit Cölöp úr is megcsinál bárkinek... Nem kell itt szélcsatornára meg saját faszra kiöntött szuszpenzorra gondolni...És az alapanyag sem több, mint a gyártó egyik top ruhája.
A másik, hogy szerintem nüansznyi a különbség egy top és egy belépő ruha között, ha komoly cégekől beszélünk. A kenguru nem erősebb a marhabőrnél, csak könnyebb picit és a turbó perforált meg impregnált ruci sem lesz se szebb, se biztonságosabb, csak kicsit javul a komfort. Ugyanaz a szitu mint a sisakoknál. Ha teljesíti a szabványt, mehet. 1-1 százalékot lehet javítani egy vállon kívül elhelyezett titán koptatóval...stb, de az alap az ellenőrzött folyamatosan jó alapanyag és a varrás minősége, a többi parasztvakítás sztem...
Egyébként nem mondtam egy szóval sem hogy nem jó az a ruha, de hidd el más az amikor rászabnak valakire valamit egy egy alakalomra, mint amikor valaki bemegy a boltba és próbál egy magáravaló ruhát találni ami mindenben kielégíti az igényeit.
Ja és az egyedi darabok és a tömegtermékek közt is van különbség.
DiM ugye vb lett, tapossák egymást a rucigyártók és hidd el nekem: nem fog jövőre váltani! Gondolom valamelyest kényelmesnek és biztonságosnak tartja a Clovert...
Ezekből én azt vonom le, hogy bizony a Clover jó cucc.
(Szerző nem a motoroázis alkalmazottja)
Ez csupán egy tény. Se több se kevesebb.