hello mki!
Eladnám vagy elcserélném kiváló,szinte új protektoringem,és 42es méretű Fekete 4 csatos hibátlan Jeb's cross csizmám.
Ami szóba jöhet cserénél: mellkaspáncél,illetve fehér szinű 43as cross csizma!
Fél év....kb.azóta nem nagyon megy felfelé pedig egészségesen táplálkozok kolozsvári szalonna kennyérrel persze edzegetek is, de csak hetente 1x vagy 2x van rá idő, nem hiszem, hogy híznék mostanában, itt a jó idő lassan a meleg akkor mégjobban lefogyok szerintem. Rámjön a 32-es farmer, ami legutoljára 13 évvel ezelőtt volt jó.....1 éve még a 36-ost is allig bírtam begombolni.
Hát 97-100 kg voltam, most meg 83-84.....úgy néz ki van pár étel ami kiesett az étrendemből, imádtam a tejet, reggelire akár 1 litert is bevertem, most meg allergiás lettem rá, meg a tejföl, stb.-re.....
Hát a ruhát akarom eladni, a sisak az maradhatna, mert élőben gyönyörű, de ha valakinek mindkettő kell a sisak is mehet. Egyébként nagy a ruha egyel kisebb kell nekem, sokat fogytam.
Sziasztok!
Lenne egy KTM Arrow sneakers utcai cipő amit eladnék!
Ajándékba kaptam, de méretprobléma miatt sajna nem tudom használni!
Bolti ára 21000!
Légyszi segítsetek!
Köszi!
Helo a UFO Scorpion protektoring az nagyon jo!A no fear sisak is jo meg a szemüveg is!DE szerintem vegyél csizmát is mert abban is ugyanúgy lehet váltani mint bakancsba és egyáltalán nem nehezebb vele váltani csak ha elesnél a csizma megvéd a bakancsa meg nem!JA meg szerintem térdvédőt is vegyél mert ha elesel akkor a térded biztos bánni fogja!Remélem segitettem üdv
Helo!szerintem az UFO scorpion protektoring a legjobb,azon minden védőfelszerelés megvan aminek egy rotektoringen kell lennie!Páncélt ne vegyél mert a protektoring sokkal jobb!A mez meg nadrág az nem olyan lényeges a sisak az a No Fear az jo meg a Scott szemüveg is,meg ha rám halgasz akkor csizmát is vegyél mert nem nehezebb benne váltani mint egy bakancsba!Először én is azt hittem hogy majd csizmába nem tudok váltani de abba is ugyanolyan jol lehet váltani mint bakancsba csak a csizma jobban megvéd ha elesnél!Ja meg szerintem térdvédőt is vegyél mert ha esel akkor a térded biztosan bánni fogja!Remélem segittettem!Üdv
Eladnám vagy elcserélném kiváló,szinte új protektoringem,és 42es méretű Fekete 4 csatos hibátlan Jeb's cross csizmám.
Ami szóba jöhet cserénél: mellkaspáncél,illetve fehér szinű 43as cross csizma!
42-43
http://www.kepesmotor.hu/motor...
mondhatni nem ma kezdted , hanem holnap lesz egy napja ....
9/10...az igen
A méretét oda irhattad volna
adatok
Alkuképes.....főlleg ha a Shoei Xr-1000 sisak is kell..
Lenne egy KTM Arrow sneakers utcai cipő amit eladnék!
Ajándékba kaptam, de méretprobléma miatt sajna nem tudom használni!
Bolti ára 21000!
Légyszi segítsetek!
Köszi!