Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szokott,de nem 40 oldalt...
Mérete: 46os
Eladó egy egy szezont használt 2 részes Berik bőrruha.
Állandóan kezelt, szekrényben tartott.
Nincs rajta kopás se szakadás
Érdeklődni: Tel.:06306892495
mail: marcell.szucs@gmail.com
Helló,de szoktam,de egy konkrtét választ nem kaptam..h mégis melyik..:-)
Elég rendesen visszaolvasott....
2007. augusztus 12. 11:36----ekkori az előzmény!
amúgy ez a Lazer Kestrel majdnem ugyan az mint az én laser tornadom a héja is ugyan az én imádom
Én 39900ft ért vettem egy laser tornado tribal kompozit sisakot és őszintén megmondom hogy ennél jobb nem is kell,nagyon megvagyok vele elégedve,piszkosul fogja a fejet kényelmes még nagy sebességnél is.A laser az egy tuti márka.
Köszi nagyon be fogok belőle szerezni
gumiknál ugyan ez van
"mi a véleményetek a contirol" amikor már olvasom akkor égnek áll a hajam
Csak nekem kezd üldözési mániám lenni hogy az újonnan érkezők 4 oldalanként mindig ugyanazt kérdezik? Itt senki nem szokott tájékozódni meg visszaolvasni bassz?
Helló,mi a véleményed a sisakról? Fg-14
Baripeti..

Az e-mail címem:

szraplaw@freemail.hu

Köszi
Oks,ha lesz fotó jelzel úgyis..
Mennyibe adod a minea bagster-t amúgy?

Jó Z1000-re is?
Eladó Alpinestars SP 2-es sportkesztyű L-es méretben. Érd.: gonczip@gmail.com
Megköszönnék egy vagy akár több fotót is..
Vajon kompatibilis erre a tankbőrre?
próbáltam a minap egy Vemar diadem-ot 50.000 ért tudnám beszerezni
de Lazer sem lehet egy rosz választás Lazer Osprey-t néztem ami szimpatikus. Esetleg még Agv K4
Szerintetek
ui Vemar sisakokról nem találtam normális infót sajnos :S
Nézz körül a boncteremben.
Természetesen az enyém fehér, és a csajomé is!
De nem volt gáz! Egyedül a csimma első részénél, ahol hajlik a lábam.
Betört a bőr, onnan nem tudtam rendesen kiszedni. De amúgy, mindenhol máshol, mintha új lenne.
Helló,már kérdeztem párszor,de sztetek a HJC CL-ST Myth v HJC FG-14 a jobb...légyszi minél többen írjatok. Köszi
Ha rámész a bőr, és cipőápolóra, akkor a másodikat, és az utolsót!
Nem tom meddig elég, de 3 komplett cuccot megcsináltam vele, de nem látszik, hogy fogyott volna.
Ah, meg nem... Egyebkent nekem van egy Bagster Minea tanktaskam... (meg hozza ujszeru tankbor 2007-2008-as zold Z750-re, ha valakit esetleg erdekel.) Szerintem nagyon jo! Mondjuk meg nem dontottem el, hogy el akarom-e adni, ez attol fugg, hogy lesz-e masik motorom az elkovetkezo 5 evben... De hat ezt most honnan tudjam? Egyebkent az Ebayen erdemes korulnezni, gubizzak Neked?
Én a Lazer sisakokat nézegettem, olyat szeretnék venni mindenképp, annál jobbat nem igen találni semmilyen márkából. HJC az felejtős olyat soha többet, Shark az iszonyat drága és annyi pénzt nem ér, (főleg robogóra), többi sisakból meg nem láttam semmi értelmeset 30-40-50e árban. Szóval aki ilyen árban akar jó és tartós sisakot az Lazert vegyen. Itt az új 2009-es széria, azok közül akarok egy jót választani, de még sehol nem találtam róla semmi tesztet meg leírást, a boltba még nem jutottam el. Van ez a Lazer Kestrel típus elég jónak tűnik, arról ha tudtok valami infót megköszönném!
A saját Vemar sisakom jó, jobb, mint az előzó Shark S600. Csendes, a plexije kívülről nem karcolódik, belül viszont "hámlik". Szerintem megéri az árát. Ha picit felnyitod a plexijét télen sem párásodik.
Szia

Nekem van egy fekete Bagster laptoptáskám.
Ha érdekel küldök róla képet is.
pár hozzászólással ezelőtt kérdeztem véleményeteket Vemar sisakokról mert eddig csak nagyon jót hallotam róluk vagy pedig szimplán azt h nem érik meg az árukat. karbon kevlárral erősített üvegszál 50.000 körül amugy sisakvásárlás előtt álok tanácsokat előre is thx