Eladó motoros ruházta. Berik kétrészes bőrruha 2009-es modell (54-es). Sidi Vertigo Corsa Versenycsizma (44-es) és egy Shoei Raid 2 Destiny TC-2 M-es (57-58 cm) bukó. Mindegyik kétszer használt 50-80 km van bennük. Érd: gonczip@gmail.com, vagy 0670/204-66-78
Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Méret: 50 (180-187cm 72kg-80kg-ig)
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Ár: 110,000Ft
Tel: 30/680-2519
köszönöm kérdésed, már begyógyult kívülrôl, de rohadt érzékeny, mert állítólag húzódnak vissza az idegszálak... egy hajmosástól is befosok, annyira érzékeny... jó tanulópénz volt...
Cölöp véleményét kifejtve, a Dainesenél nem csak a bôr és a varrás minôsége ami nagyot üt (most ruháról lévén szó), hanem maga a protektorok, amik elsô osztályúak. Mindenkinek azt tanácsolja, ha nem is Dainese a ruhája, a protektorokat cserélje arra... nem olcsó, de tapasztalatból tudom, hogy legalább megvéd még nagy tempónál is...
?
Mi az összefüggés a Probiker nevű teszkós cucc, meg a Berik és Arlen Ness között? Ne legyen belőle hosszabb cirkusz, de Rajtad a képeiden egy olyan papír Dainese Flanker feszül, amitől én sírva szabadultam még az első használat előtt, beszer ár alatt jócskán....
Már megvettem az FG-15-öt, de azért köszönöm.
Egyébként aki az 50.000 Ft-os árkategóriában gondolkozik kupak ügyben, annak bártan ajánlom. Valóban páramentes a plexi, huzatnak nyoma sincs a bukóban és a szélzaj sem vészes.
I.á.:25e Ft.
06702956303
Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Méret: 50 (180-187cm 72kg-80kg-ig)
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Ár: 110,000Ft
Tel: 30/680-2519
ÚJ Cross motoros csizmák eladók 41-46 os méretben.
Csavarozható, szerelhető fém csattal. ára 24990.-ft!
Érd: 06-20-545-3546
dacamotor@gmail.com
tenyleg, kezed hogy van?
köszi üdv!
Mi az összefüggés a Probiker nevű teszkós cucc, meg a Berik és Arlen Ness között? Ne legyen belőle hosszabb cirkusz, de Rajtad a képeiden egy olyan papír Dainese Flanker feszül, amitől én sírva szabadultam még az első használat előtt, beszer ár alatt jócskán....
Egyébként aki az 50.000 Ft-os árkategóriában gondolkozik kupak ügyben, annak bártan ajánlom. Valóban páramentes a plexi, huzatnak nyoma sincs a bukóban és a szélzaj sem vészes.
tedd mar felre nekem holnapig, este elgurulok es ha beleferek annyiert elviszem...