Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem úgy is lehet, csak semmiképpen ne a váltó alatt lógjon.
Igen? Hmmm én meg azt hittem hátrébb... Csak mert sok képen úgy van...
A lábnak a váltó felett kell lennie a dekli mellett szorosan. Ugyanez a másik oldalon. Tudom, kényelmetlen, meg fura (én is rosszul tartom, és el is akadok vele), de a tanfolyamon ezt mondták.
Inkább a lábadat rakd feljebb a lábtartón. Bár én mondom, nekem is a csizmám eleje kopott a Hringen... Csak én is pont ezen filóztam, és arra jutottam, h nem középre kell a talpamat tenni, hanem a lábujjak mögötti részt kell a lábtartóra rakni.
Hello, azt szeretném tőletek kérdezni, hogyan tudnék rögzíteni valami fém lemezt a csizma orrára, hogy ha kiteszem a lábam döntésnél, és leér az orra, akkor ne kopjon annyira. a csizmának vastag gumi talpa van. előre is köszi
Halihó.
Utcai használatra keresek motoroscsizmát.
Lehetőleg vízálló legyen és tavasszal/ősszel se fázzak benne.
Az edzőcipő nem vállt be (gondolom nem meglepő), ideje venni 1 rendes lábbelit.
Kb 20-25eFt-ot szánnék rá.
Milyet tudnátok ajánlani?
Vennék xxl-es protektoros bőrkesztyűt. Feketét,fehéret vagy pirosat.
Sziasztok!

Új RINO fém csatos cross csizmák eladók!

Ára: 25000 ft

Az alábbi színek és méretek rendelhetők:

42 - fekete
43 - fekete
44 - fekete
45 - fehér
46 - fekete

info: endurobolt@gmail.com

Veszprémi átvétel vagy postai utánvétel is lehetséges!
sziasztok! vásárolnék cross csizmát 38-39 es méretben ugyanis az ényém balesetes lett! használt kellene mert az ujal sok problem van !
Üdv mindenkinek,

Vennék Arlen Ness bőrgatyót (LP-7897) 52-es méretben. Nincs valakinek véletlenül egy eladó kiváló állapotban?
Köszi
Joe
Sziasztok!

Stylmartin platinum carbon csizmárol tud valaki mondani tapasztalatot?
Eeelhiszem !
Dehogynem! A hétvégén is mentem 250-el is... A Hungaroringen...
Annyival nem is szabad menni!
kawaboy4ever!

Van msn címed?
Érdekelne a bőrruha.Alpinestar..Zöld
Pedig jó... Bár nem 200 körüli tempóra lett kitalálva...
Kicsi.
Ui : 10 k
Eladó Bp-en, Grex r1-decor (tavalyi modell) 2 hetes, M- méret, a plexién 1-2 karc, kizárólag maszkkal használt.
S-es...
Mekkora?
Eladó felnyithatós HJC 20ért...
Suomyt vegyél nyugodtan, nekem bevált. Megmentette az életemet, 140-nel estem, kissé lement róla a plezúr, jobb oldalon a plexi alatt egy kis anyag is ottmaradt, de azóta is használom, teljesen jó (persze plexit cserélni kéne).
http://parilla.hu/index.php?pa...
Szia Vitka! Prexport sonic egy új modell, míg a fast egy régebbi. A sonic-on több perforált rész van, így jobban szellőzik. Védelemre mind a kettő király.Jó választás....
Hellósztok

Milyen közép kategóriás sisakot javasolnátok?