vannak olyan erőbehatások, amikor már mindegy mi van a fejeden. Én részemről nem szeretném ragozni. Te abban halsz meg amiben akarsz, én meg abban amiben hiszek. Hajrá Grex
Szerettél volna PUMA csizmában motorozni, de túl drága volt a pénztárcádnak?
Mostantól ez nem akadály, a 2007-es, még raktáron lévő modelleket FÉLÁRON teheted magadévá!
Mivel a legtöbb raktáron lévő modellekből mindössze 1 pár van, érdemes minnél előbb lecsapnod rá!
Ezzel párhuzamosan a 2008-as csizmákhoz pedig 30%-kal olcsóbban juthatsz hozzá - az akciós lábbelik listáját megtalálod a főoldalunkon, az "Akciós termékek" menüpont alatt!
Az akció a készlet erejéig tart, és más kedvezménnyel nem összevonható!
láttam h okt 1 től nem kell az autósoknak h legyen akocsihoz izzó készlet, EZ VONATKOZIK A MOTOROSOKRA IS? MINEK KELL LENNIE NÁLAM?
Ha van valami vonyíccsatok
Amúgy felénk kutya hideg van.
Én szeretem!
Szerettél volna PUMA csizmában motorozni, de túl drága volt a pénztárcádnak?
Mostantól ez nem akadály, a 2007-es, még raktáron lévő modelleket FÉLÁRON teheted magadévá!
Mivel a legtöbb raktáron lévő modellekből mindössze 1 pár van, érdemes minnél előbb lecsapnod rá!
Ezzel párhuzamosan a 2008-as csizmákhoz pedig 30%-kal olcsóbban juthatsz hozzá - az akciós lábbelik listáját megtalálod a főoldalunkon, az "Akciós termékek" menüpont alatt!
Az akció a készlet erejéig tart, és más kedvezménnyel nem összevonható!
Üdvözlettel:
DanGer Bikes
Ami persze nem árt!
A RAJ sisakra én is benevezek