Ha esetleg Jimy pénzügyminisztere nem engedélyezi az üzletet, akkor te leszel az első, akinek szólok, természetesen a 20 eFt-os árajánlat részedre is állni fog, ha úgy alakul, ebben már a postaköltség is benne foglaltatik.
nagyon ugy nez ki a kesobbiekben sem lesz ezeken kivul mas. meretben eddig az emberek kb 80%-nak 1 szammal nagyobb volt a jo, de volt akinek a sajat utcai cipomeret.
A didikkel kapcsolatban pedig elteroek a merettapasztalatok, de hat ahany, haz annyi didi...
és a későbbiekben!? Didikkel kapcsolatban mik a mérettapaszatlatok!? Azt tudom Alpinestars utcai cipő +1-05 méret! Sidinél!? A nike meg converse csukám 43,5-44 e inkább 43!
Sziasztok, eladó a képen látható 1,5 szezont használt Spidi Airback típusú gerincvédő, 175-190 cm-es magasságú egyénre van méretezve. Ára a forgalmazónál 53800 Ft, nálam az IRÁNYÁRA 25000 Ft. link a termékhez feket663@freemail.hu vagy 06hetven374nyolcvan37
Érdeklődnék széles körben hogy ALPINESTARS VAGY SIDI csizmákat az ország mely részén mely boltokban lehet kapni!? Mert valamelyik márka 30-60 ezres kategóriájában vásárolnék. Pesti boltokat pls ne soroljatok, azt kihagyom a sorbol! Valamint POHI vagy ALEX ha van ötletetek, "ajánlatotok" szivesen felvenném veletek a kapcsoaltot csizma ügyben! Legkésőbb márciusig beruhánék rá! köszi a segitséget!
ha még sem jó az uriembernek a plexi akkor engem is érdekel. airtech-re kellene. pinlok is rajta van ? karcos ? ára ?
Eladó lenne egy Probiker Traveller túra csizma 45ös méretben. érdeklődésre tudok képet küldeni.
Érdekel, ha nem karcos. Keress meg emailben pls : hijnye@gmail.com
A didikkel kapcsolatban pedig elteroek a merettapasztalatok, de hat ahany, haz annyi didi...
link
Köszi.
van egy eladó zsír uj nitro N766VX sisakom itt megtekinthető
9028 Győr, Szent Imre u. 103/B Tel: 96/524-335;
4400 Nyíregyháza, Vasvári Pál u. 18. Tel: 42/596-419
Érdeklődnék széles körben hogy ALPINESTARS VAGY SIDI csizmákat az ország mely részén mely boltokban lehet kapni!? Mert valamelyik márka 30-60 ezres kategóriájában vásárolnék. Pesti boltokat pls ne soroljatok, azt kihagyom a sorbol! Valamint POHI vagy ALEX ha van ötletetek, "ajánlatotok" szivesen felvenném veletek a kapcsoaltot csizma ügyben! Legkésőbb márciusig beruhánék rá! köszi a segitséget!
Ettől még kíváncsi vagyok hogy mi lehetett az...