Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, nem kell! Már megvette szülinapomra újba, szíp csimmával együtt . Most derült ki mikor mutattam a képet a protiról.
szia !
ha még sem jó az uriembernek a plexi akkor engem is érdekel. airtech-re kellene. pinlok is rajta van ? karcos ? ára ?
Hali

Eladó lenne egy Probiker Traveller túra csizma 45ös méretben. érdeklődésre tudok képet küldeni.
AGV S-4.
Érdekel, ha nem karcos. Keress meg emailben pls : hijnye@gmail.com
király cucc
vettem, pár napon belül jelentkezem!
Üzi ment!
Ha esetleg Jimy pénzügyminisztere nem engedélyezi az üzletet, akkor te leszel az első, akinek szólok, természetesen a 20 eFt-os árajánlat részedre is állni fog, ha úgy alakul, ebben már a postaköltség is benne foglaltatik.
Há errő lekéstem!
didibe a nagy a sjó, vagy a kis öblös markos!
nagyon ugy nez ki a kesobbiekben sem lesz ezeken kivul mas. meretben eddig az emberek kb 80%-nak 1 szammal nagyobb volt a jo, de volt akinek a sajat utcai cipomeret.
A didikkel kapcsolatban pedig elteroek a merettapasztalatok, de hat ahany, haz annyi didi...
és a későbbiekben!? Didikkel kapcsolatban mik a mérettapaszatlatok!? Azt tudom Alpinestars utcai cipő +1-05 méret! Sidinél!? A nike meg converse csukám 43,5-44 e inkább 43!
Hi, nekem van meg egypar SIDI Vertigo Corsam, csak a hirdetesben levo meretek vannak mar, ezen kivul nem tudok hozni...

link
A tied lehet annyiért, küldj egy címet, vagy keress meg skypeon
Hali! 20000-é érdekel a gerinc védő.
Köszi.
Sziasztok, eladó a képen látható 1,5 szezont használt Spidi Airback típusú gerincvédő, 175-190 cm-es magasságú egyénre van méretezve. Ára a forgalmazónál 53800 Ft, nálam az IRÁNYÁRA 25000 Ft. link a termékhez feket663@freemail.hu vagy 06hetven374nyolcvan37
Sziasztok!
van egy eladó zsír uj nitro N766VX sisakom itt megtekinthető
milyen AGV? Nekem van egy Pinlockos AGV plexim, víztiszta, 3000. GP Pro-n volt, de lezúztam egy másik plexivel.
Szia! Én a SIDI csizmát a Motorline-nál vettem, igaz Budapesten, de voltak vidéki üzleteik is annó. Itt két cím, nézz utána, hogy megvannak-e még.

9028 Győr, Szent Imre u. 103/B Tel: 96/524-335;
4400 Nyíregyháza, Vasvári Pál u. 18. Tel: 42/596-419
A jó ég tudja mit raktak az ablakmosó anyagba, és az mit mart szét.
Sziasztok!

Érdeklődnék széles körben hogy ALPINESTARS VAGY SIDI csizmákat az ország mely részén mely boltokban lehet kapni!? Mert valamelyik márka 30-60 ezres kategóriájában vásárolnék. Pesti boltokat pls ne soroljatok, azt kihagyom a sorbol! Valamint POHI vagy ALEX ha van ötletetek, "ajánlatotok" szivesen felvenném veletek a kapcsoaltot csizma ügyben! Legkésőbb márciusig beruhánék rá! köszi a segitséget!
Hát ezt már bes...tam, de lrgalább már tudom.
Ettől még kíváncsi vagyok hogy mi lehetett az...
majd elfelejtettem, plexit gyereksamponos vízzel, és a felületet alig érintve tisztitjuk.
Legalább válámi sül