Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Forcefield (Pro L2) protektorral kapcsolatban érdekelnének vélemények/tapasztalatok.
Idén sem fogsz unatkozni.
De ezeket megéri szépen megcsinálni, mert hosszú - hosszú évekre szól.
Sok sikert, pénzt hozzá!

Sziasztok urak léptem dolgozni.
Faxa Nagyon jó....főleg a faelgázosító kazán. Nagyon komfortos, reggel meg este gyújtok be 1x és a többi szabályozott mint a gázfűtésnél. Persze jóval olcsóbban jövök ki. Idén anyósék állták a fát, így a legolcsóbb de jövőre sem lesz több a fűtési költség 150.000-nél egész télen, de inkább kevesebb. Ami az otthoni házhoz véve nagyon jó, mert ott 50.000 Ft volt havonta a gáz....és még nem is volt olyan meleg mint itt, nappal 24 este 22 fok van belőve. Szeretem a meleget........ Elbandi, hol vagy?
termeszetesen nekem is valami ilyesmi lesz.
illetve nekem meg boven eleg a jelenlegi motor is, nem akarok telhetetlen lenni.
azt kellene
Hát....a lakás fontosabb. aztán együtt könnyebben összejön a pénz. Legalább is ez nekem így működik most. Belül kész vagyunk a lakóterületen 95%-ban. A padlás ráér egyenlőre, majd ha lesz gyerek és megnő. A külső részt akarom megcsinálni idén, kerítés, szigetelés homlokzat színezés, meg a kertet befűvesíteni, meg viakolor....meg...meg.... Aztán jövőre autó....és utána lévő évben remélem egy motor.....
Először lakandi, az MV paripa majd utána.
Hát akinek kastélya van a dombtetőn.

Milyen az új ház? Megszoktad?
en meg valami lakoegysegre. bar gondolkozom, hogy egy mv agusta legyen helyette. de lehet, hogy akkor a zasszony megolne, es nem tudnam hasznalni. pedig sosem lesz megegyszer ennyi penzem egyben.
Hát....igen ez sokakkal előfordul. És ha beindul a szezon még kevesebb lesz a pénz, kezdődik a gépjárműadóval és bizosítással, aztán lehet tankolni, gumizni stb..... . Én meg kerítésre gyűjtök
Jó bizony.
Szemezgetek vele (kék-fehér), de sajnos a kassza meg kong az ürességtől.
igen, ennyi a boltban is. t1 jo volt ram, de nem tettszik a mintaja, trackster sem volt rossz, de az rr touring mindent vitt. csak hat mind 250e korul volt.
. Jó lenne mi
Szia Pohi!

Ha gondolod vedd meg nyugodtan, majd én használom.
Igen kifejezetten a spidi italos flakonnak van kihagyva a hely benne a szivacs közt, ahogy néztem. A honlapjukon 258.000 a ruha. A boltban is ennyi? Semmi akció nincs rá? Ha lenne motorom, tuti vennék magamnak is egyet 165.-ért....de így minek.....
de nem tomor. nemreg voltam spidi ruhakat probalni a Motorlinenal, es bar volt bennuk valami (ezek szerint szivacs), nem toltotte ki teljesen. mondta is az elado, hogy a vizestartaly jobb bele, mert ugyebar teljesen kitolti a pupot.
bar vannak olyanok is, akik a kulcsot-tarcat-telefont hordjak benne. na olyankor jo raesni...
A spidiben szivacs van.....
Hülye
bar a legtobb ruhaban alapbol csak egy karton papir van a pupban. azert az sajna sokminden ellen nem ved.
Thebear, leírta, de egyébként folyadék tárolására is szolgál, mint a Spidi T-1-ese, lehet hozzá venni egy flakont és egy szívócsövet. 165.000-ért tudok akciósan, a motorline-nál 258.000, ha esetleg most készülsz vásárlásra. Páran lecsesztek, hogy miért nem szóltam időben.....
arra jó, hogy nagy sebességnél stabilizáljon, a sisakkal egy vonalat képezve az áramlás javul, esésnél pedig kitolja a tested az aszfalttól, és gerincvédőként is funkcionál. De kötelező a ruha alá egy full gerincvédő e mellé is.
Egyesek azt mondják, hogy víz tárolására szolgál, de tulajdonképpen főleg zsíradékból áll élelem raktározására. A a a púp:
kiéhezett tevének gyakran szinte eltűnik a púpja, vagy olykor petyhüdtté válik, de néhány heti kiadós etetés után a púp ismét a régi.
Érdekes módon a kétpúpú teve, amely jobban alkalmazkodott Közép-Ázsia sivatagainak hűvösebb éghajlatához, könnyen keresztezhető az egypúpú tevével. Ez arra utal, hogy a két fajta ugyanannak a fajnak a változata.
Sziasztok,

Kezdő motoros vagyok, és most vagyok ruhavásárlás előtt, és szeretném, ha valaki felvilágosítana, hogy a púp az mire való a ruhán, utcán van szerepe, netán jobban véd?

Köszi a választ!
Üdv,
Gábor