Sziasztok! Pont én is ilyen cipőben járok. Hétvégén vettem egy kétrészes berik bőrruhát! 194 cm és 85 kg vagyok és 52-es ruhára beszéltek rá az eladók! Passzentos-sőt ha nem motorn ülök, akkor mint ha kicsi lenne. De motorn meg nagyon jó-sehol sem "" lobog""", protektorok a helyükön! Uhogy remélem faszántosan hozzám idomul a ruha! 2 napja eszem a kefét, hogy nem e a nagyobbat kellett volna...............de ha tényleg nyúlik valamennyit, akkor az tényleg nagy lett volna! Meg a motoron ér valamit a motoros ruha.............gha megállunk gyors lehuzom kabit és már jó is!
Ezt csak azért irtam le, mert látom nem vagyok egyedül ezekkel a gondolatokkal. Nézzétek meg galériában..............nem tünik kicsinek! Jó lesz ez.......:)!
nah azért nekem nem ilyen drasztikus, mert annyira még így is passzentos a ruha
de a kisebb ruhába kényelmetlenül éreztem magamat...és hiába mondják, hogy tágul, annyit nem fog...a térd protektorok ott vannak ahol lenni kell, a kabátban is...
A motoron tényleg nem számit.
De a susnyásba IGEN.
Az egyik haveromra is nagy volt a ruha,az esésnél a térd protektor a combján volt,a könyök protektor meg a bicebszén.
Két héten keresztül hordtam kötözésre.
ÖÖÖ nekem is mondták, hogy tágul majd (nadrágot vettem)...én inkább mondtam hogy megpróbálnám a nagyobbat, és inkább azt vettem meg. Azt mondom, hogy nem bántam meg, sőőőőt! lehet kicsit többet kell felhúzni, mert hamarabb csúszik le ha állok, de motoron nem számít...
Kabátnál is a nagyobbat vettem meg, és azt mondom, hogy jól jártam, mert így a motoron ülve minden protektor ott van ahol kell lennie...
Vásárlásnál nem ültél rá egy motorra, hogy milyen a ruha motoron ülve rajtad?
Késő véged itt a szezon kezdete,nagyon gyorsan találd ki mi kell mert semmi sem lesz,menj el a motorline-ba próbálj fel egy 58-ast rendeld meg,és lessz egy fasza rucid,ha sokat vársz eluszik minden.
Egyébként minőségben simán tudja azt mint a régi arlen kengurum sőt......
Szia a baj az hogy nem a kurva eladók hordják,nem ők ülnek ki benne és nem mennek 600km-t,és rád sózák a pont jót,meg a még majd tágulni-fog-ot.
Azt hiszik hogy az ami a moto gp-n jól néz ki a versenyzőn na az az utca emberére is való,egy lószart,azokra rája van szabva ennyi, inkább lógjon mint szoritson,egyébkén valószinű neked toldatni kell a térdénél meg ilyesmi,szabász megoldja pikk-pakk meg 40rugó.
sziasztok
Segtség kellene!
Motoros ruhát szeretnék vásárolni Debrecenben.
Aki tud helyeket mondani legyen szives írja már le ide h hol találhatom meg a boltokat!
en 189/76 vagyok, Spidibol a 48-as volt jo szélességre, de 50-es a hosszra. nagyon jol egyik sem passzolt, ezert nem azt vettem.
de a te parametereidhez teljesen jo a 48-as. kicsit fura benne eloszor, de majd nyulik, meg veszi fel a formadat.
Segítségre lenne szükségem :( Vettem egy bőr rucit (2 részes), a boltban próbálgattunk többet, azt mondták, hogy ez a jó méretem. Szerintem pici, mert térdnél is kinyulík tökkre a gumis rész, illetve "púpos" vagyok benne picit, szinte összehúz :S
A boltban azt mondták, hogy majd tágul, meg ez így jó.
Hétvégén gurultam egyet, de alig vártam, hogy haza érjek, mert minden bajom volt :S
Mennyire kell passzentosnak lenni egy bőrruhának? Ez tényleg normális.
180 cm magas vagyok, 70 kg (elég vékony), 48-as ruhát vettem...
Egyébként nem lesz könnyű ez a felszerelésbeszerzés.
Ma felpróbáltam több csizmát, sisakot, protektoringet, de nekem, akin sisak kévetelével soha semmi ilyesmi nem volt marha feszengős érzés elsőre.
Ha tudsz bármi egyéb termékre jó akciót mondani a boltból, mindenképpen szólj.
Több sisak is érdekelne, ha hasonló árengedményt tudtok adni, mint a Rockhardra, ezen kívül az említett 44-es csizmának is nézz utána légyszives!
(sőt, talán még egy ruhaszett is beférhet a csizma és sisak mellé, ha belefér az árkeretembe)
Köszönöm előre is!
Ezt csak azért irtam le, mert látom nem vagyok egyedül ezekkel a gondolatokkal. Nézzétek meg galériában..............nem tünik kicsinek! Jó lesz ez.......:)!
Üdv