Leminuszol hogyne persze csak azt nem mond már hogy Te vagy az úr a háznál ...sz.r lehet mindig kiudvarolni a szex-et... végül is kinek a pap, akinek a papné, kinek a kántor
Sziasztok mindenkinek
Van egy eladó vadonatúj Wintex Cordúra eggyütesem az Osztrákoktól hoztam 2010-es modell nézzétek meg Magyarországon még nem kapható.
BIGA. http://www.kepesmotor.hu/texti...
Ha a fekete Violatorra gondolsz, az nem perforált, viszont az öklön van egy nagyobb szellőző rendszer és az ujjakon a koptató lyukacsos.
Van a másik, kengurubőrből(ezüst), na most megnéztem és tényleg nem perforált, de azzal meg az a baj, hogy már évek óta nem gyártják, én is úgy vadásztam le USA craigslistről egy 3xl-est magamnak.
Mindkettőből van nálam 1-1 XXL-es.
ami most neked van teknic xxl-es, az azert nem annyira perforalt. mondjuk egy olyan jo volna.
vagy dainesebol egy alsobb kategorias, esetleg alpin sp2.
hi! nekem sportcipőből is 44-es kell és az smx-em is 44-es full tartja a lábam nem nyom sehol,érzem hogy rajtam van Kunmadarast is végig szoktam benne állni,nem kényelmetlen!
Ha jobban belegondolok nem is nagyon ismerek nem perforált kesztyűt. Nálam már megfordult sokféle Teknic, Alpin és Dainese, de mindegyiken volt valami szellőzés. Ha valamit találsz e-bay-en, segíthetek beszerezni, mert most nekem érkezik egy nagyobb csomagom és ahhoz hozzácsapva nem lenne horibilis a postaköltség Mulktor is 10 rugóért küldtek volna el egy pár kesztyűt.
Köszi, de nem mostanában járok arrafelé, ráadásul ma jár le a licit is. Mindig az utolsó pillanatban találok jó cuccokat.
Van egy másik is ami 45-ös, úgyhogy most dilemmázok.
Szerintem jó lenne a 46 neked, ha a lábad tuti 45-ös. Nekem inkább 44 mint 45 és a csizmából a 45-ös a tuti. Nálam felpróbálhatod ha erre jársz a 45-öset. Sajna eléggé végvár ponton lakom.......Őrhalom, Alkotmány u. 17/A........de ha ráérsz.
az van itt az aproban L-es, meg is vettem volna, de az ujjai kozott perforalt (a GP Pro-m is az) es nekem mindenkeppen egy kevesbe szellozo kesztyu kellene...
azert koszi!
Részletesen az eladó holmijaim között!
175 cm, 65 kg-val használt, jó állapotú!
60e Ft!
Van egy eladó vadonatúj Wintex Cordúra eggyütesem az Osztrákoktól hoztam 2010-es modell nézzétek meg Magyarországon még nem kapható.
BIGA.
http://www.kepesmotor.hu/texti...
Ami késik, nem múlik!
40000 Ft-ot akciósan szerintetek megér 1 Lazer Fiber Pro Gl (Sima szürke)?Utolsó S-es darab tavalyról állítólag.
Köszi
SHIFT RECON
azert koszi!
Szerinted 40 rugóért buli ez a csizma? Enyhén használt
Köszi szépen!
Van a másik, kengurubőrből(ezüst), na most megnéztem és tényleg nem perforált, de azzal meg az a baj, hogy már évek óta nem gyártják, én is úgy vadásztam le USA craigslistről egy 3xl-est magamnak.
Mindkettőből van nálam 1-1 XXL-es.
vagy dainesebol egy alsobb kategorias, esetleg alpin sp2.
Van egy másik is ami 45-ös, úgyhogy most dilemmázok.
azert koszi!
L-es csak az ezüst Violator van, ami perforált. Van Dainese Full Metal Racer M-esben.