Találtam a neten olcsón levegőszűrőt, gyárit, gyertyákat is már csak a jó idő hiányzik (meg a márc. 14 forgalomból kivonva ) lehet röptetni már alig, várom
Semmi gondom a szerelések szedtem már szét nem egyszer szervizbe csak a gari miatt vittem láttam egy két dolgot-mit művelnek és én fele annyiból kihozom, mint ök ja és persze meg van csinálva rendesen. Annak elenére maradok a gyárinál, akinek ez a teljesítmény nem elég az előtt meghajlok, aki Béla királyt ki tudja motorozni, megérdemli a király nevet . Gépkönyvröl meg annyit hogy 3,5 liter olaját ír nekem mindig belemegy a 4liter.
Majd megnézhetem?
Kiváncsi lennék, hogy milyen a testtartása?
Látod ez a neked való vas! Magasságodhoz szerintem pont jó, és nem kell annyira feküdni rajta, ja meg van benne kraft!
ez akkor probléma valóban, ha szervízben csináltatsz mindent. Én megoldom magamnak, a szétszedés kb. 30 perc. Nekem kikapcsolja az agyam, ha szerelhetek, szóval tiszta haszon Magamnak cserélem az olajat, szűrőt, gyertyát is.
Igen, de az ne feledjük, hogy "rommá kell szedni a motort" hogy légszüröt cserélj vagy moss. Emlékeim szerint alig 4-5 oldal a kézikönyvben csak erröl szól...
És azért nem mindegy hogy 12000-18000 ekm -ként kell bontani, vagy 3-6 ekm-ként.
Ráadásul ha valaki nem tudja feltürni az inge úját ehhez a mutatványhoz, akkor szervizköltségekkel együtt meg a ápoló löttyökkel szerintem nem sokkal rentábilisabb a gyári szürönél, ami szerintem ugyan olyan jól funkcionál.
jobban jársz, ha szétnézel a neten, sok minden olcsóbban van. A tavalyi motorkiállítás meg egy kalap szar volt, kínálatban és kiállítói számban is, és az árak is a boltban lévő akciókkal egyeztek.
Köszi, a segítséget Még egy kérdés a motorkiáltásra készülök, nem tudjátok, ott lehet ilyen dolgokat venni olaj, szűrök, gyertyák, stb. mert akkor ott egyben mindent megvennék
Kiváncsi lennék, hogy milyen a testtartása?
Látod ez a neked való vas! Magasságodhoz szerintem pont jó, és nem kell annyira feküdni rajta, ja meg van benne kraft!
Ha kell dobom!
Grat a géphez!
[email protected]
ha adsz egy gmailes címet kapsz egy teljes service manualt tőlem.
Esetleg nem tudjátok honnan lehetne kézi könyvet letölteni mert azt nem találták meg.
És azért nem mindegy hogy 12000-18000 ekm -ként kell bontani, vagy 3-6 ekm-ként.
Ráadásul ha valaki nem tudja feltürni az inge úját ehhez a mutatványhoz, akkor szervizköltségekkel együtt meg a ápoló löttyökkel szerintem nem sokkal rentábilisabb a gyári szürönél, ami szerintem ugyan olyan jól funkcionál.