Holnap el utazok Pécsre és csak este jövök haza aztán másnap vizsgázom szóval most egy kis szünet lesz az építésben... de ami késik nem múlik
Gurulni.. csak már lennénk ott
Én ma a kitámasztót és a fejidom tartó konzolt fogom fényezni
Diktálom a tempót és így talán augusztus végére menni fog a moci
Jó dolga van a fiadnak, mert te legalább támogatod
Nekem megmondták a szülök, hogy nem hajlandóak még egy gumiabroncsot sem venni a motoromra. Szóval vagy elhatározom magam és megcsinálom, vagy pedig félbemarad örökre. Végül is az első mellet döntöttem és ezért indult meg a felújítás folytatása. Igazából nem is ezzel van a gond, hanem az anyagiakkal
0.75L festék + hígító hozzá, maszkoló szalag, lakk és egy hőálló festék 5930FT. Vagy pedig az első ferodo sport betétek ára 8900FT diákként ezeket kinyögni nem könnyű
de idáig mindig megoldottam
Nem is voltam fórumon fél évig kb. aztán felnéztem írtam mi újság erre azt semmi válasz.. na mindegy mindenki emberből van közös bánásmódot kérem!
Neked hány köbcentis változatod van illetve új vagy régi? Akkor megnézem neked hogy kell kötni
Ezért elszántam keresgéltem neten újabb RGV-ket!És egyszer csak eszembe jutot hogy neked is eladó a Wolfod :D Ezért megkérdezném hogy meg van-e még meg hogy tudnál adni nekem egy e-mail címet és ott kérdeznék pár dolgot tőled meg az anyagiakat is megbeszélnénk akkor!
Válaszodat várom
Komplett első futómű,kormánycsutkával villahiddal együtt, első kerékkel, igy kompletten 20ezerért!
Egyben szeretném eladni, de ha valakinek külön kell a futómű vagy kerék az is megoldható!
Ezen kivül van sok minden még rg 250 gammához, és sok alkatrész passzol 125be vagy akár 80asba is!
Akit érdekel irjon, postázni is eltudom vagy személyesen miskolcon átvehető!