Ha megengeded pár szóban megpróbálok segíteni
Nem feltétlenül elkötés lehet a gond.Akár a feszabályzó is lehet(húzod neki a gázt és gyengébben világít a lámpa) vagy zárlatos dióda(inkább csak átereszt kicsit nem döglött még meg teljesen)de ha mégsem ezek akkor tényleg el van barmolva.Ki tudja mennyien gányolták már mielőtt hozzád került.De kétlem,hogy elkötés lesz.Mert pl a lámpának egyenletesen kell világítani még döglött akksi esetén is.Ha a tekercsek jók akkor azok tudják azt amit kell és a feszabályzó pedig nem engedi egy bizonyos érték fölé és alá a a feszültséget egy állandó áramerősség mellett. De én nem vagyok Gyurcsók Józsi a távgyógyító
Nekem van egy eredeti bekötésű(forrasztású)gyári gyújtkapcsom aminek a kulcsrésze ment szét.Azt lefényképeztem neked.Hátha segít.
Egyébként az alsó vastagabb gyűrű alá kell tenni.
Hali
De azért jó lenne itt egy hozzáértővel(anyagismeret ilyesmi) diskurálni aki az elméletét,véleményét megosztaná velem.De tényleg nagyon szívesen
1. A nyíl a pufogó fele mutat.
2. Gyűrű vékonyabb része kerül alulra.az RN felirat felfele néz.Azért vékonyabb a gyűrű alja,mert az alá fog kerülni a gyűrűfeszítő(gyűrűszétnyomó). A gyűrűt próbáld a mellékelt fényképek alapján felrakni.
1-es kép:Ilyen módon fogd a kezedbe a gyűrűt
2.Csak annyira feszítsd szét a gyűrűt,amennyire a dugó átmérője megköveteli.
3.Szépen a kezedben széthúzott gyűrűt ráhúzod a helyére.
Azért a gyűrűfeszítőt tedd a helyére mielőtt felhelyezed a gyűrűt.
Nagyon vigyázz amikor feszíted a gyűrűt!Az a legcinkesebb része a műveletnek ha még nem csináltál olyat.Nincs valami ismerősöd haverod aki csinált már ilyet,vagy egy szerelőt nem tudsz megkérni ,hogy legalább csak ezt csinálja meg helyetted(gyűrűfelhelyezés)?
Sok sikert